reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
sierpniowka to moze przy przewijaniu jak bardziej pusty brzuszek bedzie bo to i pieluszka jak pelna swoje wazy ;p bo tutaj wyliczyc ile ml mleka ile g wazy i ile on zjadl to za duzo zgadywania jak na mnie :D

mamakulka superfotki ♡ ignas przeslodki

kulka ale laska z ciebie nie poznalam cie na tych zdjeciach:-) a Igi jaki slodziak:-)
Sierpniowka ciezko powiedziecile zkadl z cyca jedyny sposub to ściąganie i dawanie z butli ale to moze zaburzyc laktacje:-(

Ale sie rozpisalyscie! My mamy kryzys, mała wiecznie głodna a mi pokarmu brakuje. Laktatorem odsysam 40 wiec nie ciekawie;-/ wysłałam swojego po mleko modyfikowane ale ni cholera nie wie jakie kupic. Moze cos sprawdzicie? Mała mi sie cała noc budziła:-/ wyglądam jak zombie. I tez mi sie przy piersi denerwuje, dawałam jej juz z jednego, potem z drugiego i nerwy ma. Jak wyglada karmienie mieszane? Nie chciałabym całkiem od piersi odstawiać, mam nadzieje ze sie cos pobudzi! Paper gratuluje pierwszych ćwiczyć i zazdroszczę motywacji! Mamakulka nie martw sie ta waga, Igi ładnie przybrał a moja przez 9dni 30gram wiec ja juz bym musiała z nia na pediatrii leżeć. Pozatym mała ma juz skończone dwa miesiace a cały czas nie dobiła do 5kg;-//

Agata moja siostra polecala Bebilon pepti dha i gerber. Jak walczylam o pokarm to dałam Igiemu ten bebilon właśnie.

Ja dalej ciągnę , mam 90 z obu piersi ale po karmieniu wiec ma ma lipy. Rozkręca się. Agata wypij karmi :) Ja wypiłam o idzie hehe

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulka w temperatuze pokojowej do 6 h moze stac pokarm chyba ze sa upalu to wtedy nie powinni stac :-) w lodowce 24h a w zamrazalce od 4. Do 6 miesiecy w zaleznosci do ilu stopni mrozi

reklama
to juz lepiej na blacie zostaw nie podgrzewaj, a jak schlodzilas to podgrzane na blacie 4h moze stac tyle pamietam z tego co na grupie bylo (ps serio nawiedzone dupy tam sa masakra jak mi sie nudzi wchodze czytac tylko popcornu brakuje xd)

Do góry