reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Ja miałam zagęszczacz z nutrition, a teraz by sobie oszczędzić kłopotu daje mm bebiko 1ar, które jest samo w sobie zagęszczone. Między innymi dlatego zrezygnowałam z karmienia piersią, mała ulewała, nutrition sam przed karmieniem jako papkę nie chciała, oprócz tego przysypiała i mimo że miałam pokarm to nie przybywała na wadze.

reklama
Ja mu rzucam chusteczkę na siuraka jak zaczyna. Ale zdarzyło się, że posikal ścianę ,:p

Kurde dorwac am w biedronce wyjebisty smoczek. Cały silikonowy i miękki bez bpa i palec mozna wsadzic do środka. Kto ma snapa temu wyślę prezentacje. Dyche kosztował.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

ja po szczepieniu, dostala 5w1 na nfz bo jakas taka karteczke dostalam od neurologa nie ogarnelam w ogole, szybko przestala plakac i poszla spac teraz czekamy pol godziny na obserwacji

mamakulka to lece do biedronki :D

Ja z racji, że mały jest wcześniakiem, też będę miała 5w1 refundowane i pneumokoki, i dobrze, bo właśnie chciałam 5w1 szczepić, przede wszytskim dlatego, że tam jest krztuiec bezkomórkowy. Będę czekać aż będzie dostępny, jeśli nie będzie.

Dordaw też dziś wieczorem mam wizytę u chirurga dziecięcego w związku z przepukliną pępkową, ale my mamy bardzo dużą :(

Mamy Blue my platrowaliśmy, tak jak umieliśmy już kilka tygodni nawet kupiliśmy taki pas specjalny, ale okazał się do d... , bo cały czas się zsuwał, może dziś nam ten chirurg jakimś swoim wielkim plastrem to zrobi, bo tak jak pisałam, mamy bardzo dużą, choć czytałam też opinie, że niektórzy już odchodzą i odradzają od plastrowania no nic...nic zaufam lekarzowi. Podczas plastrowania nie zauważyłam żeby mały miał jakiś dyskomfort, nie ulewał, rzadko mu się to zdarza.

mamakulka ten smok to w jakiejś specjalnej ofercie? jakiej firmy?

Ostatnia edycja:
Mamy chłopczyków, mi kiedyś ze stanów koleżanka przysłała paczkę z różnymi rzeczami a w tym był tez ochraniacz na siusiaka aby uniknąć awarii przy przewijaniu ;-). Wysłałam zdjęcie na naszego maila, ponieważ tutaj nie chce mi sie załadować

Okropny dzien :( maly marudny, maz chory a ja rece pelne roboty.. postaram sie was nadgarniac przez nastepnych kilka dni bo na pisanie nie ma szans- dzis w nocy przyjezdzaja moi rodzice i brat z dziewczyna i zostana do wtorku... zyczcie mi anielskiej cierpliwosci :D

Aniolkowa mój narazie tylko do ucha [emoji23] widzę, że Twój Kubuś ma lepszego cela. Spróbuję, dzięki za radę. Ja tak robię kulka ale zawsze za późno [emoji23] angelika zaraz chętnie obejrzę haha nie wiedziałam że coś takiego istnieje

reklama
Aza pomogło jak odstawiłas od piersi i podajesz to mleko? Sama nie wiem co
mam robic, chciałam karmić oiersia;-/ ale coraz mniej mi sie to widzi, oba ulewa, nie przybiera do tego tez cały czas ten nutrition podaje i problem z tym;-/

Do góry