reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Ten z pepco tez się odciska, za mocne ssanie mają[emoji14]

Mój nie ma nic na buzi na szczęście. Obudził się właśnie to mój mąż poszedł obrażony z nim czas spędzić. Przykro mi bo niedziela to jedyny dzień jaki mamy wolny razem bo praca i firma a ten sobie mamę na cały dzień zaprosił. Mnie tydzień nie było , chciałam tym bardziej sobie poleżeć , pogapic sie w tv a tu klops.

Zdrowia dla maluchów w szputalu.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
wychodzi na to ze mala zdrowa, badania ok laryngolog mowi, ze ok od 3h czekam az przyjdzie do mnie pediatra to omowic i mam nadzieje puscic do domu, lezenie obok ciezko chorego dziecka dobrze jej na pewno nie zrobi, juz powoli zaczynam sie wkurwiac slimaczeniem tego wszystkiego, chce do domu juz nawet nincia zachowuje sie jak normalnie, marnotractwo miejsca w szpitalu, ktorego ktos moze bardziej potrzebowac..

hej dordaw :)

mamakulka no tak, wyteskniony dzien we troje z tesciowa to conajmniej lipa

Paper a antybiotyk już wam dali? Bo raczej kiepsko widzę wyjście jak już Ninka dostała wczoraj i dziś bo raczej nie przerwą ot tak. Mi zawsze dawali do końca

Ja jestem szczęśliwa, że teciowie mieszkają w Polsce myślę, że gdyby było inaczej moglibyśmy nie być już małżeństwem. Spróbujcie skoczków firmy Mam dla początkujących,są świetne, naprawdę polecam.

[emoji173]

Zawsze lepiej dobrze sprawdzić i w razie wu leczyć. Lepsza kontrola niż późniejsze problemy. Tylko żeby na dobrego lekarza trafić, bo z tym to różnie, co wiem po sobie :-/

Asiuni dzieki za rady, co do winogrona ja jem i nie zauważyłam zeby małej cos po nim było. Marcelina miała straszna wysypkę ale zaczyna schodzić z tego co czytałam mysle ze tak zareagowała na szczepienie. Twarz jej smaruje dermavelem i widze poprawę, nakładam większa warstwę w miejsca gdzie wychodzą jej strup od tej skazy białkowej. Paper współczuje nerwow! Mam nadzieje ze fałszywy alarm i wszystko dobrze z Ninka;-) ja cały czas sie stresuje mała, tak jak piszesz jeszcze ze dziecko rano zdrowe, wieczorem chore to juz w ogóle. Jak było tak ciepło nie zakładałam jej nic na uszy bo sie denerwuje i płacze i potem sie martwiłam o te uszy. Potem te szczepienia. Teraz znowu przyszedł etap ze mało kup mamy:-( co chwile cos.. O dziwo wczoraj spała cały dzien, tylko przerwa na jedzenie, i co martwiłam sie ze za dużo spi! Chyba
mam paranoje. Co zauważyłam robiliśmy sobie z M i Marcelina wspólne selfie i małej strasznie sie spodobało. Patrzyła zainteresowana w ekran;-))) niesamowite jak szybko sie rozwijają te bobasy! Miłej niedzieli, my leniuchujemy bo straszna pogoda dziś!

reklama
Do góry