reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

U nas też te chrostki robiły się czerwone np gdy się wkurzał i teraz też tak jest. Ale aż takich czerwonych placków jeszcze nie miał, chyba że na zdjęciu tak to wygląda tylko.

reklama
Mika u nas było podobnie do 4 w nocy nie spał, co go odkladalam płacz w końcu wzięłam do siebie do łóżka i zasnął ale na samym końcu więc spalam wygięta . Mogłam zrobić to wcześniej [emoji37] kręgosłup mi wysiada, mam taki opad sił i energi, że oczy mi lecą jak pisze... 4 dni kolki non stop myślałam, że dziś odespie ale nie było mi pisane. Mamakulka jak Ty to robisz?

[emoji173]

No wlasnie one sie robia az takie czerwone a pozniej to znika i zostaje sama krostka. Kurde.. moja spi nawet ladnie ale czesto je wiec pobudka tez czesta w nocy.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

u mnie kosa z mężem nie działa a wkur...mnie niesamowicie...co maly zamarudzi to mnie pyta co mu jest. Gdybym od razu wiedziała o co mu chodzi to by nigdy nie płakał. Albo widzi że siedzę z nim nad ranem i karmie, pyta mnie czy spałam coś, mówię że nie a on do mnie to czemu nie pójdziesz spać?...ja bardzo chętnie ale plączącego noworodka nie zostawię przecież samego. A mąż dalej chodzi i kaszle więc jego opieka odpada...

reklama
Czesc Dziewczyny,
Czy moge do Was dolaczyc? Podczytuje Was od jakiegos czasu, wczesniej bylam w watku ze skracajaca sie szyjka, bylo ryzyko przedwczesnego porodu, ale Maja urodzila sie na szczescie w 39 TC, 14 sierpnia, cala i zdrowa.
Musimy kontrolowac jedynie przepukline, niedlugo wizyta u chirurga bo jesli sama nie zniknie to bedzie trzeba cos z nia zrobic.

Polcia moja ma dokladnie taka sama wysypke! Zaczelo sie od kilku krostek jakies 2-3 tyg temu, a od wczoraj ma juz cala buzie taka :/ tez ma czerwone placki po lezeniu, a pozniej tylko krostki. Zapisalam ja dzisiaj na srode do pediatry, zobaczymy co powie. Daj znac co Ci polozna powiedziala... pediatra u ktorej ostatnio bylam mowila ze to moga byc potowki, ale nie wzbudzila mojego zaufania bo widac bylo ze nie wie i tylko strzela.

Ja ze smoczkami tez probuje roznymi. Wszelkich produktow firmy Avent moja nie tyka, a jedynie Lovi butelke i smoczek jak ma ochote to przyjmie. Moze sprobuje z tym Dydusiem z Pepco ;) bo ten Lovi zostawia jej slady na buzi, chyba jest za krotki..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry