reklama
niunia102
Fanka BB :)
U nas juz wmiare jedzenie mamy regularne w dzien przewaznie co 2,5h a w nocy nawet do 4 h karmimy piersia:-) mamy juz 5 tygodni :-) i nie wybudzam malego sam jest dokładniejszych niz zegarek :-)
polcia177
Moja je co 2-3h i karmie piersia jak pokarmu widze ze mam malo to pije felimakter czy jakos tak lub pobudzam troszke laktatorem i zaraz mam pełno
Moja przybrala 210gram przez tydzien w koncu normalnie a nie po 400g wazy juz 4870 a ma 3tyg i 3dni kawal kobitki. O dziwo dwa dni szalała a dzis anioł i zrozum czlowieku te dzieci
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Moja przybrala 210gram przez tydzien w koncu normalnie a nie po 400g wazy juz 4870 a ma 3tyg i 3dni kawal kobitki. O dziwo dwa dni szalała a dzis anioł i zrozum czlowieku te dzieci
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
niunia102
Byla u mnie polozna i powiedziala mi ze mam ogrwniczyc nabial zwlaszcza sery bo malemu takie krostki na buzi wyszly:-(
Zamiast szumisia mozna sciagnac aplikacje na telefon :-) ja taka mam ale uzywalam jej ok 4 razy wiecej nie mialam potrzeby
Zamiast szumisia mozna sciagnac aplikacje na telefon :-) ja taka mam ale uzywalam jej ok 4 razy wiecej nie mialam potrzeby
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Ja tez nie wybudzam. Położna mi kazała wybudzać jak przekroczy 4gosz bez jedzenia ale nigdy sie to nie zdarzyło bo on je max co 3 jak mam szczęście bo zazwyczaj co 2h.
Na prawdę człowiek docenia takie małe rzeczy jak wypicie cieplej kawy/ herbaty czy spokojne umycie głowy :-) jak mi kiedyś ktoś tak mówił to myslalam że przesadza :-)
Na prawdę człowiek docenia takie małe rzeczy jak wypicie cieplej kawy/ herbaty czy spokojne umycie głowy :-) jak mi kiedyś ktoś tak mówił to myslalam że przesadza :-)
reklama