reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Pozytywne myśli to i mi się przydadzą. Ja to mam chyba baby bluesa mam wymieszanego z całą resztą :-/ sama się zastanawiam kiedy ten miesiąc zleciał i jak go przeżyłam.
Asz powodzenia w walce z baby bluesem:p ;-) może wcale nie nadejdzie i ucieknie do kąta :p

reklama
Magdalena teraz doczytałam...zycze Filipkowi duzo zdrówka a tobie cierpliwości. Przykro mi ze od poczatku musicie w tych szpitalach mieszkac :-(
My mamy jedno karmienie dziennie butelką i zazwyczaj jest to rola taty żebym ja mogła albo pospać albo gdzies wyjsć. Ja sie bałam tez ze jak zaczniemy butelkę to nie bedzie chciał piersi ale mi doradca powiedziała że od 1-2 karmień dziennie nie odzwyczai sie od cyca. Na razie mam zapas jakis 200 butelek ale jak sie skończą to bede od nowa odciagac raz dziennie na butle.

No przykre i to bardzo. A jeszcze kto wie co nas czeka. Póki co stres i niewiadoma.

U mnie już tylko butelki i więcej karmień ma tata i przewijań też. Muszę przyznać że męża mam idealnego a Filip tatę :-)

ja wlasnie myslalam, ze mnie dotknie, ciaze psychicznie megazle znosilam, balam sie, ze nie bede lubic swojego dziecka, ze mnie bedzie wkurwiac wiecznym plakaniem a opieka nad nim bedzie przykrym obowiazkiem a tu ogrom milosci, jak placze to mi jej szkoda kombinuje jak pomoc, najfajniejsza rzecz jaka mi sie przytrafila mimo zmeczenia, wygladam jak cien siebie ale jakies sensowniejsze to zycie sie stalo

a taka porcja to ile ml odciagnietego mleka? zabieram sie do tego odciagania jak pies do jeza

Będzie położna we wtorek to zapytam, bo to nie ciągle tylko czasem jej to jedno oko ucieka zupełnie w przeciwnym kierunku. Ja to mam schize zaraz czy napełnia moje dziecko się prawidłowo rozwija

A w ogóle to moja córcia dzisiaj od rana się do każdego uśmiecha :) kochana

Kurde ja nie mam oporów wyciągać bufet ;) pod urzędem stanu cywilnego nawet karmiłam . Raz miałam opór jak wpadł kumpel zobaczyć bączka z prezentem i była pora karmienia i tak mysle sobie no głupio ale koniec końców poszło ;)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
I tak powinno być a nie ciągle afery bo kobieta wyciąga cyca żeby maluszka nakarmić. Ostatnio facet aferę zrobił bo kobieta w restauracji nakarmila dziecko co było obleśne dla niego. Dziad jeden

reklama
Do góry