reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
relacje z wizyt czyli co slychac u maluszka - nati jak dla mnie pasuje :D

po powrocie ze szpitala pomalowalam paznokcie, w koncu nie znosze miec niepomalowanych.. po czym zapomnialam o nich kompletnie [emoji23] obraz nedzy i rozpaczy tak lakier poodpryskal ze na kazdym wygladal jak jakis kontynent a nie pomalowany paznokiec, pomalowalam jedna reke dobrze, ze wyschla bo mala sie budzi, drugiej nie ryzykuje zeby teraz malowac natomiast mam nadzieje, ze jeszcze dzisiaj znajde chwile na zwienczenie dziela [emoji28]

z tego co wyczytalam nosidelka srednio zanim nie siedzi albo przynajmniej glowy sama nie trzyma, z reszta mam jakies w domu ale z tego co sie zorientowalam zle, bo nie zapewnia tej pozycji zabki, zainteresowalam sie chustami, czy ktoras juz uzywa?

magda jak tam?

Ostatnia edycja:
Wyników jeszcze nie ma. Do domu jeszcze nas nie puszczą bo Ci z Warszawy kazali nas do poniedziałku przytrzymać i potem dowiemy się kiedy jedziemy do Warszawy. Tam pobiorą mu krew i wyślą za granicę. Jak ja kolejny weekend tu wytrzymam to nie wiem. Mój mąż to chociaż jeździ do domu co drugi dzień na noc i regeneruje siły a ja jak już to tułam się do ciotki. Upał w sali straszny. Ledwo siedzę a gdzie reszta.

Dasz radę jesteś silna babka.
A wy na czas postawienia konkretnej diagnozy nie możecie być w domu? Czy oni będą dalej leczyć jakoś ?

Myślę że w Warszawie to aby mu pobiorą krew bo wyniki pewnie będą po jakimś czasie skoro jadą za granicę aż. A tu nie wiem po co nas trzymają do poniedziałku skoro dziś kończy antybiotyk. Eh... Chyba zamieszkam już w tych szpitalach.

Magdalena wiem na pewno Ci ciezko ale czas leci i jakos zleci porobia badania bedziecie wiedziec na czym stoicie a pozniej juz z gorki. Szpitale niestety dobijaja ale robisz to dla malenstwa w koncu wszystko sie ustabilizuje i zapomnicie o tych ciezkich dniach :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny wczoraj moja miała pierwszy problem z brzuszkiem 3h placzu. Wiem tez ze czesto zle lapie piers i łyka duzo powietrza. Wiec dzis pierwszy raz nakarmilam ja z butli ale swoim odciagnietym mlekiem. Powiem tak chcialabym by jadla raz piers raz butelke widac ze narazie nie robi jej to roznicy a przy butli mniej odbija i dluzej i spokojniej spi. Co o tym myslicie? Dam rade tak ciagnac na zmiane? Czy w koncu nie bd chciala cyca?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dolaczam sie do pytania i dodatkowo - jak to rozkminic jakbym chciala odciagnac mleko na potem, nakarmie mala z jednego z drugiego sciagne na potem a jak mala zglodnieje to czym ja nakarmie?

Do góry