reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Magdalena uściski dla Ciebie. Przechodzisz teraz ciężki czas, rozumiem Cię doskonale, Tosia miała "tylko" zapalenie płuc i wiem co to szpitale, martwienie się o dziecko, zmęczenie. To odbija się na laktacji. Musisz się nastawiać pozytywnie. My też z mężem dużo się kłóciliśmy, kiedy malutka była w szpitalu, bo obydwojgu nam zależało, dlatego puszczają nerwy, do tego praca i obowiązki domowe, zmęczenie niesamowite. Czytałam o tej chorobie, ona się rzadko zdarza może to nie to. Mój mąż stwierdził, że warto szybko do Warszawy, tam na pewno pomogą. Myślami jestem przy Was.

Kochane jesteście wszystkie :-* Wasze wsparcie dużo dla mnie znaczy. Nie znamy się praktycznie a i tak czuję jakąś więź z Wami :-) Czas oczekiwania na nasze cuda nas chyba jakoś przybliżył.

Też mam nadzieję że to nie to, że się mylą i w Warszawie mu pomogą. Mój mąż emocji nie okazuje a widzę ile teraz go to kosztuje sił i nerwów. Teraz on jest Małym a ja śpię u cioci żebym choć trochę odpoczeła i od jutra rana już razem w szpitali. Tak od piątku jest.

Magdalena Filip jest slicznym i dzielnym chlopcem po mamusi oczywiscie moje kciuki za was sa cały czas zacisniete duzo zdrowia i dobrych wyników:-) wszystko w koncu bedzie dobrze

Niunia zgadzam się jest śliczny i bardzo dzielny a do tego bardzo bystry. Cudo dzieciak :-)
Cała matka chwali swoje dziecko :p ale gdzie by mąż z nim nie szedł albo razem idziemy to Filip robi furorę i w dodatku biorą go za wcześniaka :p

Madziu życzę Tobie dużo sily i nie trać nadzieii. Filipkowi dużo zdrowia. Wiem że ciężko patrzec na chorobe dziecka:((. Zobaczysz co Ci powiedza w Warszawie. Trzymaj się i nie poddawaj dla niego. :** .mam nadzieję ze wszystko bedzie dobrze.

wysłane z Tapatalka

Magdalena, życzę dużo siły. I myśl pozytywnie, to dużo daje, choc w ciężkich chwilach wiem, ze trudno z siebie wykrzesać pozytywne myślenie. Ale wierze, ze z synkiem wszystko będzie dobrze, wszystkie trzymamy za to kciuki. Specjaliści ma pewno beda wiedzieli jak pomoc Twojemu Maluszkowi i szczęśliwie wrócicie do domku.

reklama
Magda, ja tez trzymam za was kciuki, jestem pewna, ze wszystko bedzie dobrze :*

Tak sie zastanawiam czy w naszym watku wizytowym bedziemy tez pisac o wizytach u pediatry?

Do góry