reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Testy robiłam różnych firm. Dwa pierwsze w środku dnia. I tak już byłam po terminie miesiączki, więc myślałam, że ciążę pokaza, ale nie pokazaly... Ten ostatni z samego rana i tez negatyw.
Gdybym była w ciazy to liczac termin wg ostatniej OM wypada na 13 sierpnia, czyli obecnie bylabym w 6 tygodniu (5 tyg, 4 dni). Dziwi mnie to, że lekarz nic nie widział... no ale ta beta 62 no i brak okresu.

przy takiej becie nie widac nic. sprawdz czy przystasta- powinna sie podwoic po 48 godzxinach

reklama
Dzięki dziewczyny za odpowiedź, pytałam się o te badania gdyż wolałabym je zrobić w PL, niż tutaj, ale nie mam wyjścia, w ogóle przeraża mnie tutaj to wszystko, z językiem nie stoę na tyle dobrze aby czuć się swobodnie , zapytać o to co chcę tylko podstawowe rzeczy, to mnie trochę ogranicza, będę musiała sobie dać radę, no cóż.....

Happymum20 - mi też się ciężko oddycha. Rano jak złoże chociażby łóżko, to mam wrażenie jakbym na 10 piętro weszła tak mi serce wali. W pierwszej ciąży problemy z oddychaniem miałam dopiero pod koniec ciąży, a tu już tak szybko. Nie ukrywam, męczy mnie to bardzo.

Karolla mnie tez boje sie ze zemdleje za którymś razem o co wtedy? Dennis jest za maly zeby cos zrobic a jednak duO czasu jestem z nim sama w domu

Kochane, ja dzisiaj znowu caly dzien w pracy. Czuje juz zmeczenie :-) pozniej od soboty do wtorku calymi dniami pracuje. Coraz bardziej mnie mdli i ide cos zjesc, bo jestem mega glodna :-) jak u Was samopoczucie? :-) pozdrawiam Was bardzo goraco :-)

Happymum20 no właśnie to jest najgorsze. Pod koniec ciąży byłam u kardiologa i dostałam tabletki. Jeśli długo będzie mnie tak męczyć, to w tej ciąży chyba też pójdę to skonsultować.

reklama
Kurczę a mnie tak korci żeby pójść wcześniej do lekarza, ale boje się że nic nie bedzie widać. Jak dajecie radę wytrzymać do wizyty?

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka

Do góry