reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Jaspis pod koniec pobytu w szpitalu i jak wróciłam do domu to bolała ale to myślę że stres i szpitalne przeciągi. Albo ciśnienie bo skoki miałam. Teraz nie narzekam na ból głowy już. ;-)

reklama
Już niedługo, coraz bliżej. Czy komuś grozi przenoszenie do września? Ja mam w środę wizytę u ginekologa, ciekawa jestem co tam, bo bóle ostatnio mam. Już wszystko robię trzy razy dłużej. Muszę torbę w końcu spakować.

Dziewczyny po cc, poczytajcie sobie o rehabilitacji blizny. Możecie już wkrótce działać, żeby wszystko się ładnie goiło. Szkoda, że mo pierwszym razem nikt nie powiedział, że coś takiego istnieje.

bylam juz 2 razy w kibelku i dodatkowo zauwazylam malutka plamke krwi jak robilam siku na papierze i minimalnie w moczu ( nie krwawilam cala ciaze ) .. oczywiscie widzac to stwierdzilam, ze to juz i zaczelismy sie szykowac i nagle jakos ustalo i juz nie wiem co myslec naprawde! czuje kregoslup i te bole podbrzusza sa mniej wiecej co te 20 minut przez pol minuty.. dretwieja nogi.. hm jesli dalej tak bedzie chyba pojade to sprawdzic bo nie wiem co myslec ..

Hej mam dziewczyny mam trochę intymne pytanie ale się naczytałam i teraz się stresuje. Chodzi o to, że krwawiłam po porodzie mniej niecały tydzień, a teraz to noszę wkładki i mam z kilka kropel jasnej wydzieliny na dobę nic więcej. Obawiam się czy nie zatrzymują mi się jakieś skrzepy tam wewnątrz.
Lepiej to idz sprawdz. Zapytaj poloznej Ja tez juz ponad 2 tygodnie i dalej ze mnie leci mniej ale musze nosic podpaske . Zwlaszcza po karmieniu czy intensywnym ruchu krew schodzi. Aha i zaczelo wiecen leciec dopiero wlasnie jakos ok 10 dnia po. Na poczatku w domu mialam slabsze krwawienia dopiero pozniej sie zaczelo. Ja sie martwilam czy to ok ze wczesniej malo a nasilily sie później.

wysłane z Tapatalka

Ostatnia edycja:
sierpniówka lepiej sprawdzić co się dzieje jak nie przejdzie. życzę żeby się rozkręciło ;)

Ja dziś miałam pierwszy skurcz z prawdziwego zdarzenia, trzymało mnie 2 minuty (na ktg na pewno zapisałby się na 100), ruszyć się nie mogłam, aż mi się pierwszy poród przypomniał :szok:. Już się nawet cieszyłam, że się zaczyna, ale przeszło :realmad:. Dalej mam nieregularne skurcze....

Ja przespalam trochę ale ból z krzyża czuje ciągle do tego ten dziwny bol nóg. Jeszcze przespie i potem pojadę do szpitala sprawdzić. Na dodatek (nie śmiać się) wczoraj jadłam buraki i mocz jest lekko różowy tyle, ze oczywiście nie wiem czy od buraków czy coś dzieje bo raz normalny raz raki haha[emoji23] masakra jakaś! Znów wraca bol podbrzusza.. Oh dziewczyny można zwariować!

[emoji173]

reklama
sierpniówka jeśli ból utrzymuje się tak długo to myślę że koniecznie powinnaś to sprawdzić, zwłaszcza że zauważyłaś do tego plamkę krwi.
Dziewczyny Wy przynajmniej macie jakieś skurcze i bóle a u mnie kompletna cisza tylko ta miednica boli tak że ledwo w nocy na siku wstaje, jak chodzę to czasem mam wrażenie że zaraz mi pęknie i upadnę :p
Przed snem mały rozpychał się mocno i walił głową w chmurach pęcherz, momentami myślałam że coś ze mnie poleci ale to tylko fałszywe wrażenie :(
Mam nadzieje że nie przenoszę...w środę ginekolog oby coś się działo bo już się toczę jak beczka :( :(

Do góry