Magdalena T.
Fanka BB :)
Jaspis pod koniec pobytu w szpitalu i jak wróciłam do domu to bolała ale to myślę że stres i szpitalne przeciągi. Albo ciśnienie bo skoki miałam. Teraz nie narzekam na ból głowy już. ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lepiej to idz sprawdz. Zapytaj poloznej Ja tez juz ponad 2 tygodnie i dalej ze mnie leci mniej ale musze nosic podpaske . Zwlaszcza po karmieniu czy intensywnym ruchu krew schodzi. Aha i zaczelo wiecen leciec dopiero wlasnie jakos ok 10 dnia po. Na poczatku w domu mialam slabsze krwawienia dopiero pozniej sie zaczelo. Ja sie martwilam czy to ok ze wczesniej malo a nasilily sie później.Hej mam dziewczyny mam trochę intymne pytanie ale się naczytałam i teraz się stresuje. Chodzi o to, że krwawiłam po porodzie mniej niecały tydzień, a teraz to noszę wkładki i mam z kilka kropel jasnej wydzieliny na dobę nic więcej. Obawiam się czy nie zatrzymują mi się jakieś skrzepy tam wewnątrz.