reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Niunia szybko zleci I bedziecie w domku, chociaz w szpitalu wydaje sie jakby czas stal w miejscu. Ja bylam rowne 7 dni I tez bardzo tesknilam a synem teraz Nie wiem czy czasem nas za szybko nie wypisali bo boję się żeby zoltaczka małej ustapila.

Agata a od którego dnia kazali ci podawać wit k ? Bo mi od 15 doby życia.

Dziewczyny które nie planujecie już w ogóle dzieci jak planujecie się zabezpieczyć bo mi mój gin polecił spirale ok 1000zł koszt powiedział że rewelacja na 5 lat. Bo ja już sobie nie mogę pozwolić na wpadki ;)
Ja wlasnie nie wiem co do zabezpieczen. Mam zamiar na wizycie kontrolnej zapytac sie swojej gin. Myslalam tez o tej spirali. Muszę więcej poczytać. Mnie to wkurza ze to ja musze sie zabezpieczać. :/ wczesniej nie zabezpieczalismy sie tylko uważali no i przez 4 lata nic nie było a nawet jak chcielismy juz dzidzie to były proby dość długo. No ale wtedy to liczylismy sie z tym ze chcemy miec dwojeczke. Na trzecie nie za bardzo juz zwlaszcza po cc druga sprawa to już nie chce trzeci raz przechodzic tego samego..

wysłane z Tapatalka

reklama
Powiedzcie mi jak oglądać te zdjecia dzieci na mailu. Mam hasło i nie wiem co dalej.

Heh ech zakręcona jestem, usunelam wiadomosc z mailem przez przypadek.
Jaka jest nazwa poda ktos

Ostatnia edycja:
Ja jeszcze niestety w dwupaku więc Ci nie odpowiem [emoji37] moja znajoma używała do nich Duracell i mówiła, że naprawdę długo trzymają.

[emoji173]

Co do zabezpieczeń to zapewne poproszę znowu o tabletki. Zawsze się sprawdzały, nigdy o żadnej nie zapomniałam i ogólnie wygoda. Jednak już wspomniałam. Jednak dopóki nie wejdę w normalny tryb to mężowi przypadnie rola Pana od zabezpieczeń :p

Dziewczyny Wam też dokucza blizna? Jeszcze chyba sobie trochę ją podrażniłam bo przy końcowej niteczce mam zaczerwienienie. No ale przecież nago chodzić nie będę...

Jak tam dziewczyny niedziela? U tych z maluchami i w dwupaku?
Ja na dzialeczce, do poludnia z nadzieja sprzatalam w mieszkaniu ale brzuch twardnieje i odpuszcza takze jeszcze nie pora[emoji14]
Udanego weekendziku :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
polcia u nas za zimno na działeczki :p

sierpniowka u mnie chyba właśnie czop odchodzi - właśnie zobaczyłam że całą wkładkę mam w dziwnej wydzielinie, coś jak przezroczysty kisiel z białymi grudkami dużo tego było. U mnie standardowa wydzielina była albo przezroczysta albo jak krem i było jej zazwyczaj kilka kropel a nie cała wkładka.
Szkoda tylko że po odejściu czopa to się jeszcze można długo bujać w dwupaku :p

Do góry