reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Niunia szybko zleci I bedziecie w domku, chociaz w szpitalu wydaje sie jakby czas stal w miejscu. Ja bylam rowne 7 dni I tez bardzo tesknilam a synem teraz Nie wiem czy czasem nas za szybko nie wypisali bo boję się żeby zoltaczka małej ustapila.

Agata a od którego dnia kazali ci podawać wit k ? Bo mi od 15 doby życia.

Dziewczyny które nie planujecie już w ogóle dzieci jak planujecie się zabezpieczyć bo mi mój gin polecił spirale ok 1000zł koszt powiedział że rewelacja na 5 lat. Bo ja już sobie nie mogę pozwolić na wpadki ;)
Ja wlasnie nie wiem co do zabezpieczen. Mam zamiar na wizycie kontrolnej zapytac sie swojej gin. Myslalam tez o tej spirali. Muszę więcej poczytać. Mnie to wkurza ze to ja musze sie zabezpieczać. :/ wczesniej nie zabezpieczalismy sie tylko uważali no i przez 4 lata nic nie było a nawet jak chcielismy juz dzidzie to były proby dość długo. No ale wtedy to liczylismy sie z tym ze chcemy miec dwojeczke. Na trzecie nie za bardzo juz zwlaszcza po cc druga sprawa to już nie chce trzeci raz przechodzic tego samego..

wysłane z Tapatalka

reklama
Powiedzcie mi jak oglądać te zdjecia dzieci na mailu. Mam hasło i nie wiem co dalej.

Heh ech zakręcona jestem, usunelam wiadomosc z mailem przez przypadek.
Jaka jest nazwa poda ktos

Ostatnia edycja:
Ja jeszcze niestety w dwupaku więc Ci nie odpowiem [emoji37] moja znajoma używała do nich Duracell i mówiła, że naprawdę długo trzymają.

[emoji173]

Co do zabezpieczeń to zapewne poproszę znowu o tabletki. Zawsze się sprawdzały, nigdy o żadnej nie zapomniałam i ogólnie wygoda. Jednak już wspomniałam. Jednak dopóki nie wejdę w normalny tryb to mężowi przypadnie rola Pana od zabezpieczeń :p

Dziewczyny Wam też dokucza blizna? Jeszcze chyba sobie trochę ją podrażniłam bo przy końcowej niteczce mam zaczerwienienie. No ale przecież nago chodzić nie będę...

Jak tam dziewczyny niedziela? U tych z maluchami i w dwupaku?
Ja na dzialeczce, do poludnia z nadzieja sprzatalam w mieszkaniu ale brzuch twardnieje i odpuszcza takze jeszcze nie pora[emoji14]
Udanego weekendziku :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
polcia u nas za zimno na działeczki :p

sierpniowka u mnie chyba właśnie czop odchodzi - właśnie zobaczyłam że całą wkładkę mam w dziwnej wydzielinie, coś jak przezroczysty kisiel z białymi grudkami dużo tego było. U mnie standardowa wydzielina była albo przezroczysta albo jak krem i było jej zazwyczaj kilka kropel a nie cała wkładka.
Szkoda tylko że po odejściu czopa to się jeszcze można długo bujać w dwupaku :p

Do góry