reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Latika kciuki będę trzymać:-)
No humor wrócił. Co prawda musimy robić badania ale mam nadzieję że ta małoplytkowosc zniknie. Szczerze mówiąc teraz mam nawet więcej energii niż kiedyś. :p a i czuje się inaczej :p

Kurcze jeszcze trochę i wszystkie będziemy już po :p

reklama
Madziu super, że w domku już jesteście :)
Latika kciuki za jutrzejszy dzień zaciśnięte.

Zdjęcia Maluszków cudowne, wszystkie są śliczne i jak na nie patrzę to tęsknie bardziej za moim Skarbem.

A ja wykorzystuję ostatni czas w dwupaku i resztkami sił przetwarzam dziś od rana maliny, bo kupiliśmy od znajomych takie pyszne, piękne i eko, że szkoda było nie skorzystać :) No i ciasto z malinami też zrobiłam :)

Z mniej fajnych rzeczy, to przypałętała się do mnie jakaś infekcja, upławy są obfite, ale na moje oko wyglądają w porządku, za to wszystko mnie tam strasznie piecze, wręcz boli, na czwartek umówiłam się do gina :/

Hello. U mnie w kratkę... Jednak mój pierwszy syn był grzeczniejszy .. :-) spał i jadł.
Olaf niestety kombinuje... Śpi a po 20 minutach znowu chce cyc i tak w kółko mogę się bawić i dwie godziny. Teraz dopiero zasnął bo ryczal.... Ani cyca ani noszenie już może zaczynają się bolacy brzuszek.

Mnie rana przestaje szczypac jak chodzę ufff a syn wczoraj pryszedl z gorączka....

Po cc robi się zastrzyki w brzuch

Po pierwszej cc też miałam zastrzyki w brzuch, m mi robił, ale ta igła jest hipercienka, więc nie boli. Teraz myślę będzie podobnie. To przeciwzakrzepowe są.

latika dzieki za info :D mam nadzieje, ze u mnie tez nerwy beda mniejsze bo teraz jest strasznie.. BOZE BEDE MAMA ale kosmos :D trzymam kciuki oczywiscie, dawaj znac jak tam :)

ja po wypadku kiedys mialam te przeciwzakrzepowe w brzuch faktycznie nic strasznego

Dziewczyny nowy dzień i od nowa trzymamy kciuki za wszystkie planowane i te nie planowane rozwiązania:)
Musze zajrzeć na pocztę i pooglądać nowe maluszki. Moze córcia z brzuszka pozazdrości i tez sie postanowi wykluć;)

reklama
Do góry