reklama
polcia177
Fanka BB :)
O kurde pychota!
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to ostatnio wybredna nic prawie mi nie smakuje musze kombinowac.
Ja to ostatnio wybredna nic prawie mi nie smakuje musze kombinowac.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
niunia102
U pychotka tez mam ochote na nalesniki ale nie chce mi sie stac i smazyc a ja szis na obiad bede miala makaron/ryz co kto bedzie chcial z soswm serowo-brokułowym:-) o taka granatowa zachcianka
Mamakulka
Dziewczyny nie nadrobie Was.
Ogólnie jest fajnie, Igi wciąż śpi. Noc przespal całą wiec jesteśmy wypoczęci. Mąż mój zakochany i ciągle do niego gada. Ja to tam obok sobie jestem. Cc nie chce wspominać. Jest ciężko. Calusy kochane. Jak będę w domu to pewnie dam znać. Trzymam kciuki za Was![emoji11][emoji11][emoji11]
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ogólnie jest fajnie, Igi wciąż śpi. Noc przespal całą wiec jesteśmy wypoczęci. Mąż mój zakochany i ciągle do niego gada. Ja to tam obok sobie jestem. Cc nie chce wspominać. Jest ciężko. Calusy kochane. Jak będę w domu to pewnie dam znać. Trzymam kciuki za Was![emoji11][emoji11][emoji11]
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
agata320
Mamakulka zdrowia! Obyś doszła szybciutko do siebie;-) maldob nie rób ochoty bo ja cały czas teraz na tym jałowym jedzeniu taka mam ochotę na czekoladę itp ale wole nie eksperymentować. Przechwalilam mała, myślałam co jest nie tak ze pije 15min z piersi a ta dzisiaj w nocy 2,5h na cycku. Spadła z wagi ze szpitala wychodziła 3120 a ma 3065:-( moze teraz bedzie więcej jadła, cześciej ja budzę. I odparzenie ma na pupie, chociaz co 2h jej zmieniam i myje juz woda tylko bo mysle ze chusteczki ja uczuliły... Same problemy:-( w czwartek położna przychodzi na druga wizytę oby mała przybrała i to zaczerwienienie sie zmniejszyło. Na e-mail wrzucam zdj z przywitania w domku i malutkiej!
Mayumi mała ma prześliczne usta;-) za Tobą? Adrianna Robercik super miał ta sesje;-) i jakie włoski juz ma ładne! Wy tez tak macie ze teraz nad wszystkimi dziećmi sie rozpływacie? Nonstop zdj niemowlaków oglądam
Mayumi mała ma prześliczne usta;-) za Tobą? Adrianna Robercik super miał ta sesje;-) i jakie włoski juz ma ładne! Wy tez tak macie ze teraz nad wszystkimi dziećmi sie rozpływacie? Nonstop zdj niemowlaków oglądam
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dominika81
maldob - mniam mniam. też miałam wczoraj ochotę, ale nie chciało mi się stać nad patelnią I smażyć.
w końcu ugotowałam makaron + biały ser + jagody w syropie
ja po cc kiedyś nie musiałam brać żadnych zastrzyków.
Mamakulka - powodzenia I odezwij się z domu!
agata - to rzeczywiście masz długą stópkę.
my dzis zrobiliśmy przemeblowanie w domu w końcu :-)
łóżeczka jeszcze nie skręcamy. m pewnie skręci jak ja już urodzę. albo wogóle jak do domu wrócę. I tak pewnie mały będzie z nami spał na początku.
w końcu ugotowałam makaron + biały ser + jagody w syropie
ja po cc kiedyś nie musiałam brać żadnych zastrzyków.
Mamakulka - powodzenia I odezwij się z domu!
agata - to rzeczywiście masz długą stópkę.
my dzis zrobiliśmy przemeblowanie w domu w końcu :-)
łóżeczka jeszcze nie skręcamy. m pewnie skręci jak ja już urodzę. albo wogóle jak do domu wrócę. I tak pewnie mały będzie z nami spał na początku.