reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

maldob masakra straszny stres :D dzisiaj mam ostatni normalny dzien w domu bo juz jutro do szpitala, dostalam wlasnie przesylke od siostry z ubrankami, piore na szybko bo 2 czapeczki sa tak urocze, ze podmieniam i biore do szpitala :D oby wyschlo!

agata tez mam 41 a w ciazy bardziej 42 nawet ;p wiec nic mnie nie zdziwi :D

reklama
Wyschna na bank, w razie co suszarka do wlosow i na koniec żelazko :-) dobrze że ciuszki przyszły przynajmniej jest czym myśli choć na chwilę odgonić.

Maleństwo tuż tuż... :)

Agata ale slodko ziewa ogolnie drobniusia coreczka:)
Ale dziewczyny macie stopy to ja sie nie dziwie ze was nie bolą bo ja na 175 mam 38/39 rozmiar i sobir mowoe ze jak to sie rozklada na dosc mala stope to wtedy bolą kosci i stawy. A jak szwagierka ma 40/41 a jest nizsza 10cm to lepiej juz tej stopie tak mysle:p
Jutro mam wizyte mam nadzieje ze tam juz u mnie na dole to blizej niz dalej!

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Mamakulka codziennie będzie lepiej! Super że synek daje się wyspać. Oby tak zostało ;-)
Kurcze ale mam powera! W buty wchodzę, nóżki chude lekko mi i tak sprawnie! Moja mama i brat z żoną wpadli do nas i jak fajnie z ludźmi obcować. Fifciu za to kochany a mąż to już ideał :p

Muszę w wolnej chwili nadrobić co piszecie bo nie nadążam :p przegapiłam coś?

Synek już śpi sobie w łóżeczku ;-) a ja mogę się wtulic w męża ;-)

Załączniki

• DSC_0133.JPG
    DSC_0133.JPG
    939,4 KB · Wyświetleń: 146
Hello :) nadaje ze szpitala :) juz sobie leze i nawet spac mi sie chce wiec skorzystam :). na ciecie wpisana jestem 11:15 ale moze sie opoznic jesli cos wypadnie nieplanowego.
Paper po cc jest 50% szans na powrot do tej samej sali dlatego przed cc kaza sie spakiwac i rzeczy ida do depozytu i po 4h je odzyskujesz :)
a nerwy mniejsze nuz wczoraj w domu. lekki niepokoj i niedowierzanie gdy slysze te noworodki za sciana :)
Magdalena slodki synek :)
na poczte cos nie moge sie teraz zalogowac. prosze jutro o kciuki :)

reklama
Zgadzam sie z beatą :)
Magdalena no widze ze zmiana humoru i to kolosalna! Super ze wrocił i ze synus spi w lozeczku :)
Latika trzymamy jutro kciuki bedzie dobrze :) chwila moment i bedzie z głowy :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry