reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Nie zdjeli... Nie wiem czy położna mi w domu nie zdejmie. Każdy chwali moją ranę że super się goi. Czasem zapominam że ją mam. Ale mówiąc wanna miałam na myśli szybki prysznic z tym że w swoich warunkach :p bez pośpiechu itp.

reklama
mika ja dzisiaj do 3 zasnac nie moglam tak mnie zgaga zalewala az mi niedobrze bylo zastanawialam sie pare razy czy nie isc na sile nie zwymiotowac moze cos to pomoze ale bylam zbyt zmeczona wiec lezalam az nie zasnelam z wymeczenia :D

latika na logike do tej samej powinno sie wracac, moze razem bedziemy :D

Papercut no właśnie ja też po 2 dopiero zasnęłam...pewnie dlatego dziś głowa boli :| Ty to zaraz rozpakowana będziesz a ja nie wiem ile się tak turlać będę :(

Cześć !
Chyba nie uda mi się nadrobić zaległości na forum :)
My wczoraj mieliśmy już sesję rodzinno-noworodkową ;) wysłałam zdjęcie na naszego maila.
Przed chwilą była położna na wizycie. Powiem wam, że od tych różnych zaleceń można zwariować. Tzn, chodzi o to ,że każdy radzi coś innego. W szpitalu radzą czyścić pępek octaniseptem, położna go odradza, zaleca czysty spirytus, jedni mówią- nie trzeba dopajać dziecka, a położna że dobrze podawać już herbatkę, a nawet jak karmię tylko piersią dokarmić mm...itd.

Ogólnie Robercik jest bardzo grzeczny, przekochany. Już nie mogę się doczekać pierwszych spacerów :)

Ja po cc czuje się coraz lepiej, najgorzej jest jeszcze wstawać z pozycji leżącej, szczególnie w nocy. Któraś z was pisała o szczypaniu rany, ja też mam czasem coś takiego przy chodzeniu. Ale rana wygląda bardzo dobrze.
Poza tym na wadze na razie jakieś 8 kg mniej. Bardzo chciałabym nie wyglądać już jakbym była nadal w ciązy ;)

Dziewczyny czy wy macie, lub planujecie używać monitora oddechu, co o tym myślicie?

ojej mialam zaleglosci w fotkach na mailu, no nie moge wszystkie takie super juz sie doczekac nie moge :D mammyblue super fotka :)

U nas dzis taka ciezka pogoda ze nic sie nie chce. Pochnurno i ciezkie powoetrze a cos padac nie chce. Jest masakra..
Zaraz tez wchodze na meila :)
Tez juz jestem ociezala. Wszystkie nienarodzone dzieci zapraszamy zeby sie zbierały do wyjscia!

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No wlasnie zeby u nas padalo to by sie oczyscilo powietrze a u nas wszystko wisi i sie nie rusza ani kropli. Ciezka pogoda. Mama przychodzi na ogorkową po pracy moze sie pozniej wyrwe do jakiegos sklepu[emoji14]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry