reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Słaby temat. Znowu jakiś mądry doktorek się trafił. Czyli pewnie do poniedziałku chyba że robią wypisy w weekend. Ehhh...

reklama
Maldob nie strasz...
Ja poprostu nie rozumiem jaki jest cel. Skoro i tak ma być cięcie i ciąża donoszona to po *** trzymają mnie na patologii?! Gdyby rano zrobili to w poniedziałek mieliby mnie z głowy, a tak to w najgorszym wariancie jeśli będą czekać do planowej daty to spędzę w szpitalu prawie dwa tygodnie, to jakiś absurd jest.

Sorry dziewczyny ze tak tylko o sobie, dzięki za kciuki i wsparcie.

No to tak, pojechałam do szpitala na izbie przyjęć podpieli mnie pod ktg, zrobili wywiad, zbadał mnie lekarz, wszystko zamknięte. I tu jest tak ze muszę zostać juz w szpitalu, chyba na cały weekend. Leżę teraz podpieta znów pod ktg i ryczec mi się chce, bo nie wiem co będą z tym robić, a weekend spędzę w szpitalu i pewnie wypuszcza mnie jak gdyby nigdy nic, potem pewnie będę dostawać schiza w domu.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Oj dziewczyny, wspolczuje przymusowych pobytów w szpitalu... Jednak to nie jest miejsce, w który chciałoby sie szczególnie dlugo przebywać. Trzymajcie sie. A my trzymamy kciuki z Was i za szybkie przyjscie maluszkow na świat.
Ja chciałabym miec jakies skurcze, żeby akcja jakas sie zaczela bo juz mam dość. Gorąco, każdy pyta czy juz urodzilam i mnie wkurza!! Termin na 11 lub 17, ale bardzo liczę na to, ze jednak uda sie wczesniej.
Miłego wieczoru:)

Anpio nic sie nie martw bo szkoda maluszka. Na pewno niedługo sie cos zacznie jak juz miałaś takie objawy.

Papercut super pomysł z tymi ramkami ;) tez wlansie chce zamontować córci 3 ramki nad komoda bo jedna czarna duża ramkę ma z napisem ale nie mam jeszcze pomysłu.

Magdalena T piękne artystyczna wspólna praca :) synuś na pewno bedzie zainteresowanymi nimi jak juz bedzie ciekawy kolorów :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Anpio, azamamew - współczuję przymusowego szpitala ....
Anpio - a mówiłaś im że I tak masz mieć cesarkę?
masz już skierowanie na operację?

Koronka dzięki ;-) póki co to podziwiać będą rodzice:p duże dzieci hehe
Dziewczyny współczuję...mnie przeraża pobyt w szpitalu więc rozumiem wasze wzburzenie i emocje. W każdym razie kciuki trzymam za szybki powrót do domu i szczęśliwe rozwiązanie:-)

Też już nie mam sił...żołądek jakby się skurczył...wanna i kąpiel to maraton a mycie włosów to już całkiem masakra:-/

Maldob nie strasz...
Ja poprostu nie rozumiem jaki jest cel. Skoro i tak ma być cięcie i ciąża donoszona to po *** trzymają mnie na patologii?! Gdyby rano zrobili to w poniedziałek mieliby mnie z głowy, a tak to w najgorszym wariancie jeśli będą czekać do planowej daty to spędzę w szpitalu prawie dwa tygodnie, to jakiś absurd jest.

Sorry dziewczyny ze tak tylko o sobie, dzięki za kciuki i wsparcie.
Łeee nie wiedziałam że masz już donoszona. To też nie rozumiem na co czekają!?

No i *****, nie ma surczy nie ma cięcia. Przenieśli mnie na patologie ciąży, jestem tak wściekła że leżę i rycze ze złości i z bezradności, bo właśnie tego najbardziej się obawiałam. A na moje pytanie w jakim celu mnie przenoszą i na co czekamy, pan doktor odpowiedział ze przecież to nie więzienie i można się wypisać na żądanie.

Oh....to przytrafił Ci się scenariusz jakiego ja się obawiam- pisałyśmy o tym niedawno. Bo z tego co zrozumiałam jak mi odpowiedziałaś , to byłaś już zakwalifikowana i umówiona na termin cc. No to niezły cyrk :/ Trzymaj się tam dzielnie!

reklama
biedne jestescie anpio azamamew, wiadomo w szpitalu niefajnie szczegolnie jak nic nie wiadomo i nic sie nie dzieje..

magdalena co do wlosow tez mam problem jak przy moim sie ostatnio mylam to powiedzial, ze z jednej strony uroczo walcze o zycie ale z drugiej jednak zal, taka prosta czynnosc a ja 4 przerwy w trakcie, dysze, z tym brzuchem staram sie a to glowe splukac a to szampon nalozyc generalnie kabaret ;p dobrze, ze sie nie przetluszczaja

aha i juz nacieszylam sie siara bola mnie cycki strasznie jakby ktos igielki wbijal :(

Do góry