reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Powodzenia!!!

U mnie w miarę ok od czasu do czasu boli i trochę boli w szyjce.

Ciągle mam brązowe plamienia więc czekam czy coś się rozwinie czy nie

haha mamakulka a co z sobotami nie tak jest :D

basia a co to za plamienia pytalas gin?

mnie dzisiaj szyjka strasznie kluje (czy costam innego w srodku) odkad te drzwi poszorowalam leze bo tylko wtedy lepiej, ogladalam rozne metryczki ale kolorystycznie zadna mi nie pasuje, znalazlam jakies czarno biale minimalistyczne ale w kazdej cos mi nie odpowiadalo.. tak siedze mysle na groma ja bede 50zl na cos takiego wydawac :D odpalilam worda i sobie stworzylam wlasna alez jestem z siebie zadowolona :D kupie 3 czarne ramki na a4 i nad lozeczko powiesze, moja mama jakis rysunek tworzy dla malej a w trzeciej tez cos czarno bialego minimalistycznego walne, przegladam google grafika przynajmniej dzisiaj mimo lezenia mi sie nie nudzi ;p

My (a właściwie mój zdolny mąż) bawimy się w produkcję zwierzaków a do tego dojdą autka itp. Planujemy to powiesić nad łóżeczkiem razem z uszytymi przez teściową literkami. Chce ożywić wolną ścianę i szarość żeby małego potem coś intrygowało:p

Załączniki

• DSC_0116.JPG
    DSC_0116.JPG
    763,5 KB · Wyświetleń: 106
Ja bym chciała tylko zacząć rodzic jak mąż będzie w domu, daty nie wybieram [emoji1] mam przeczucie, że koło 10 ale może tak sobie wmowilam [emoji1]

[emoji173]

No i *****, nie ma surczy nie ma cięcia. Przenieśli mnie na patologie ciąży, jestem tak wściekła że leżę i rycze ze złości i z bezradności, bo właśnie tego najbardziej się obawiałam. A na moje pytanie w jakim celu mnie przenoszą i na co czekamy, pan doktor odpowiedział ze przecież to nie więzienie i można się wypisać na żądanie.

Termin z usg mam 8.08 właśnie a z om 12.08 :D może się wstrzele chociaż 4 tez super tak jak mówi papercut :D 7 wypada w sobotę wiec trochę mi nie pasuje ten dzień.[emoji14]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczęta powiem Wam: Możemy se pogadać! [emoji39][emoji39][emoji39]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

anpio uwielbiam takie podejscie ;/ jakby byly dobre argumenty to zostaniesz przeciez dziecko najwazniejsze, co to za tekst w ogole.. dowiedzialas sie czegos?

reklama
Do góry