reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

jaspis - ja mam odwrotnie. włosy mi się zrobiły tak gęste,ze nie mogę ich rozczesać bez odżywki.
wysuszenie I jakiekolwiek ułożenie graniczy z cudem, a efekt układania mija po15 minutach, szczególnie jak jest ciepło... :baffled: a zawsze miałam suche I cienkie włosy.
mój borykał się z łupieżem. te apteczne drogie nic nie pomagały.
teściowa poradziła ten:
http://seboradin.pl/pl/seboradin-przeciwlupiezowy/26-szampon-seboradin-przeciwlupiezowy.html
ale nic nie pomógł na łupież. przynajmniej nie wysuszał
ostatcznie pomógł mu ten: znalazłam go w hebe. I też nie wysuszał
Link do: Ketoxin Forte Nowa Formuła, szampon wzmacniający, przeciwłupieżowy, 200ml - Portal Dbam o Zdrowie
te dwa mają inne składy. widocznie na niego zadziałał ten drugi

reklama
Nareszcie w domu. Ja od rana byłam na nogach, bo dziś był pogrzeb babci i niedawno wróciłam. Nie wiem czy z powodu gorąca czy zmęczenia, ale pierwszy raz spuchły mi nogi od kolan, przez kostki i cale stopy. Jestem padnięta. Kolejny ciężki tydzień, codziennie mam coś zaplanowane, na razie nie mam nic na weekend i mam nadzieję, że tak zostanie.

Koronka nie denerwuj sie i nie nakręcaj sie nie potrzebnie, moja znowu jest większa o dwa tygodnie. Prawda jest taka ze termin sie wylicza ale lekarz nie wie kiedy doszło do zapłodnienia. Rozbiezność 2tyd jest normalna, zobacz jedne dzieci rodzą sie ponad 4kg inne 2 z groszem. Poprostu każde dziecko inne geny a jacy rodzice takie malenstwo. Mysle ze hak na ostatniej wizycie przepływu i cała reszta była by zła to lekarz skierował by Cie gdzies dalej..

Papercut ostatnie usg mialam w 36tyg 2 tyg temu I z tego opisu Co jest napisane to Ze wychodzilo Ze 34 Tydz I lozysko prawidlowe. Ale o przeplywach Nic nie bylo, I wtedy Adas wazyl 2240 I chce w srode zobaczyc Czy tyje. Bo wczesniej przez 4 tyg przytyl Tylko 350g. Pojde dla swojego spokoju Aby byc pewna Ze lozysko, przeplywy I reszta jest okay bo man schize Ze brzuch mi nie rosnie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Koronka u mnie bylo podobnie. Na usg w 32+6 maly mial wazyc ponad 2200 a 36+6 niespelna 2500. Podejrzewam ze to usg z 32 tygodnia bylo zawyzone przez bardzo dluga kosc udowa ktora 4 tygodnie pozniej byla krotsza! Brzuszek tez wedlug pomiarow byl kilka tygodni mniejszy. W cyklu w ktorym zaszlam w ciaze robilam testy owulacyjne i mialam jajeczkowanie 16-17 dzien cyklu wiec troszke dluzszy cykl ale nie dwa tygodnie. Jesli ma Cie to uspokoic to idz na dodatkowe usg. Lepiej to sprawdzic.

Dziewczyny mam pytanie odnosnie fotelikow z nosidelkiem. Jakie macie?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

I ogolnie jak wybrac taki fotelik

Ja mam fotelik Cybex Aton 4 i do tego bazę na isofix. Bardzo dobre sa tez foteliki BeSafe no i bardzo popularny jest Maxi Cosi Cabrio Fix.

No czyli z tych drozszych ale bezpiecznych. Pytam sie bo wlasnie chyba kupie uzywany ale z tych bezpiecznych i ogolnie drozszych. Bo nowe ale tanie nie maja tego isofixu.

reklama
Do góry