reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ja tez od dwoch dni zle sypiam ale to dlatego ze tyle porodow u nas na forum i szwagierka. Wczoraj kolezanka urodzila a druga w szpitalu i tez chyba rodzi bo sie nie odzywa. A ja wieczorami mam strach stres leki. Budze sie w nocy zestresowana juz sie boje czytajac i slyszac to wszystko. Dopiero chyba do mnie dociera ze urodze:p

Przykro z babcia. Moja od mamy z dziadkiem mnie wychowywali. Widzimy sie minimum raz dwa w tygodniu sa ze mna tak blisko ze wgl nie wyobrazam sobie ze mogloby ich zabraknac.

Papercut co do kolezanki nke przejmuj sie juz bo jak widac ona tego noe warta. Ja mialam przyjazn 12lat i skonczyla sie z dnia na dzien. Takich znajomosci nie warto utrzymywac.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Z przyjaźniami bywa różnie kiedy drogi się rozchodzą i ma się inne cele, dlatego ja jestem zdania że najważniejsza jest rodzina jesli ktoś ma dobre stosunki i mąż bo to z mężem jest się codziennie więc wspieranie siebie nawzajem i rozmowy z nim jak dla mnie będą wystarczały jeśli przyjaźnie się wykruszą.

Aza przykro mi :*

Paper mam taką samą sytuacje i juz podjęłam decyzję , że jej nie powiadomie jak urodze. Znam ją 18 lat czujecie? A ona nawet na smsa potrafi nie odpisać. Kochana mamy tu kumpele :D to była jedna dziewczyna z mojego towarzystwa i tez się wykruszyc musiała no.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny,
Na początek gratulacje dla lipcowych rozpakowanych sierpnióweczek !
Nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta, bo już bardzo dawno sie nie odzywałam, ale miałam mega doła i nie chciałam smęcić.

Teraz ciąża odnoszona, termin na 05.08, a cesarka ustalona na 03.08, ciekawe czy mała zechce doczekać. Poza twardnieniem brzucha w zasadzie nic sie nie dzieje. Tylko nocki coraz gorsze bo dziś np po pobudce na siku o 3 zasnęłam dopiero gdzieś po 6, ale do tego to już chyba musimy sie przyzwyczaić.

Czytałam o waszych przejściach z " przyjaciółkami" , to chyba norma bo o mnie tez mało kto pamięta, maż zapracowany, po pracy cały czas temat budowy jako jedyny najważniejszy, wiec mam wrażenie ze ze wszystkim obawami, problemami muszę sobie radzić sama, bo nawet nie mam o tym z kim pogadać.

Dlatego dobrze ze jesteście, mam nadzieje ze przyjmiecie mnie z powrotem ☺️

eh dziewczyny pewnie macie racje, ale dziwi mnie to jej brat ma 2 dzieci, chetnie sie z nim spotyka opiekuje dzieciakami itp a ja czuje sie jak znajomy drugiej kategorii z ktorym po prostu nie oplaca sie spotkac, najzwyczajniej w swiecie mi przykro, myslalam, ze inaczej bedzie to wygladalo

ja tez tylko wchodze sprawdzam czy ktoras dzidziusia nie ma :D wczoraj moj do mnie cos gadal jak siedzialam na forum i pyta co mnie tak pochlonelo, ze nie odpowiadam, a ja ze cicho bo nie wiemy czy wody odchodza musze przeczytac :D

Azamamew przykro mi z powodu babci...
Papercut ta koleżanka to nie zasługuje na miano przyjaciółki. Zachowuje się dziwnie, nawet jeśli dręczy ją to i owo to nie powinna cie wystawiać. :-/
Do mnie dziś wpada koleżanka na imieninowa kawkę... Wczoraj szła ze mną do lekarza bo musiałam iść na piechotę. Myślałam że lepiej mi pójdzie a tu wróciłam jak trup. Moja miednica to ledwo żyje, zresztą dziś obolała jestem totalnie.
Też zaglądam z ciekawością tutaj od rana :p u mnie dziś 38+0 i już myślę o grożącej mi cesarce...i czy synek zacznie sam akcje jakąkolwiek przez te dwa tyg czy kompletnie nic. Albo zacznie się naturalnie a i tak mnie pokroją...i tak w kółko... :-/

wszystkiego najlepszego [emoji322]

no najgorzej nameczyc sie na 2 fronty, niech sie dzidzia zdecyduje czy chce sn czy cc wychodzic[emoji14]

reklama
Do góry