reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Beatko trzymaj sie tam.;* To mialas noc naprawde nieciekawa jeszcze tak dlugo ci karza czekac. Co oni nic nie mowia tam? Nie wierzyli ze wody masakra. :/

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Jasne, ze wody, tylko ciekawe Ile to sie moze tak saczyc I jak to wyglada czy jak odchodza wody to porod musza wywolac.
Ze mna lezy dziewczyna ma okropne bole rozwarcie na 2 cm Od trzech dni a Oni Jej powiedzieli, ze to dopiero 38 tydz wiec nix zrobic Nie moga

No tak ale jak odejda wszystkie, bo jak tak bede odchodzic stopniowo to nie Wiem Ile to Moze trwac . Ide na ktg
Głowa do góry jak tyle już wyplynelo to wiele ich nie zostanie pewnie podejmą decyzję jeszcze dziś. Będzie dobrze. Do domu Cię już nie puszcza czyli wracasz z Dzidzia. A my zazdroscimy :-)

Beata, to chyba jakaś rzeźnia, 38 tydzień to ciąża donoszona więc jak poród się zaczął to powinni robić wszystko aby ta dziewczyna urodziła a jak nie postępuje na blok i cc...
Trzymaj się, pewnie już niebawem będziesz tulić swojego maluszka :) Czekamy na bieżące relacje :)

No dziwnie tam postepuja w tym szpitalu... 38 tydzien i czekac.. masakra jakaś. [emoji53]

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

A ja w poniedziałek już zobaczę swoje maleństwo. Nie mogę się doczekać [emoji173] w szpitalu paranoja do tego stopnia ze nawet lekarze i personel musi się wylegitymowac i spisują dane z dowodu mimo że się wszyscy znają. :/
Beata trzymaj się będzie dobrze. Jeszcze chwilka i też będziesz tulic dzieciątko [emoji7]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
moniczka zazdroszcze jak nie wiem :D a z tym szpitalem wiadomo wszystko dla bezpieczenstwa ale przesada wg mnie i to gruba

ponowilam probe umowienia sie z przyjaciolka, miala wpasc wczoraj po pracy (tknelo ja bo odwiedzila mnie ta kolezanka z uczelni) po czym znowu bez slowa sie nie pojawila.. jest mi cholernie przykro, 7 lat zylysmy jak siostry pod jednym dachem a teraz nie mam w niej zadnego oparcia, czasem mam ochote po cichu urodzic nawet jej nie powiedziec

Do góry