reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

moze to nie to nie nakrecaj sie na zapas, moze cos cie uczulilo ja mialam poczatek alergii kontaktowej od stop wlasnie

reklama
Postaram się coś wymyślić [emoji32] mam nadzieję, że to nie to ale wiesz jak to się kobieta od razu denerwuje zwłaszcza jak nie ma możliwości zbadania ;(

[emoji173]

Polcia - na Twoim ktg nie ma skurczy, nie wiem czemu lekarka Ci powiedziała że tętno jest podwyższone, jak na moje oko to dzidziuś większość ktg przespał lub spokojnie leżał. Jak byłam w szpitalu to babeczce na łóżku obok położna brzuch bujała żeby dzidziuś sie poruszał bo tętno na stałym poziomie było :p

To moje ktg z 34tc. U góry się troszkę tętno wytarlo od wody [emoji5]

1468324735-1d1mld.jpeg

No ten zakres u Ciebie wyglada na od 120 do 160 ale przy stałej 140. A u mnie jakby stale na 160. Nie wiem chyba jeszcze drugiego ginka w piatek zapytam.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Jaki rozmiar ciuszków zabieracie do szpitala dla maluszka? Wiem, że to zależy od wielkości dziecka, ale jak to wycelować? Z tego co się zanosi to moja Pola będzie dość spora. Myślicie że 56 albo 62 będą ok?? Jakby coś było nie tak, to mąż dowiezie inne, ale choć na początek coś chcę do torby szpitalnej włożyć :)

reklama
Do góry