reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Agata rozumiem Cię ja też reaguje na takie anomalie stresem . Podejdź na to ktg.

Mi wczoraj brat przywiozl wielki słoik nutelli. Nie jadłam długi czas a tu proszę.

Ignaś 36 tc [emoji173]

Mnie grad ominął...wróciłam do domu i było po. Oczywiście przyszła kolejna burza ale tylko z deszczem. Mi burza nie przeszkadza... Raz doznałam szoku gdy w nocy piorun trzasnął w drzewo na przeciwko domu. Wszystko się zatrzęsło nawet rury...dźwięk niesamowity.
Co do ktg to może lepiej jechać;-)

A co do wizyt i szykowania się to też akrobacje odstawiam i tego nie lubię bardzo :-/ a za tydzień znowu to samo...

Dla mnie noc też okropna, wieczorem miałam bóle jak przy okresie ( dzięki polcia za radę) cała noc bóle z krzyża, zasnąłam na chwilkę koło 7 to obudził mnie taki potworny skurcz łydki i swędzenie stóp [emoji22][emoji22] czy która też tak ma z tymi stopami? plus taki, że wczoraj nie było zgagi [emoji1] mały uciska mi na nerw i kuleje okropnie. Duchota taka, że nie wiem jak dziś wytrzymam do tego jedziemy do nowego mieszkanka dokończyć rozpakowywanie pudel, a ja ledwo stoję na nogach [emoji15] to tyle narzekania, życzę miłego dnia [emoji8]

[emoji173]

Jak swędzą stopy i dłonie to może wskazywać cholestaze. Ja robiłam badania i akurat u mnie poprostu wysypka na nowalijki była ale go ekolog mi zleciła. Narazie nie mam skurczy, jak popołudniu sie pojawia pojadę na ktg. Dzieki dziewczyny fajnie Was tu miec!

Nie strasz mnie bo ja nie mam jak iść na badania ;( tak od spodu swędzi ale czytałam, że to się zdarza ale jak to jest to nie wiem :(

[emoji173]

Agata u nas tez taki grad i tez byl stres. Dzis bylam na ktg na nfz. Troche sie zmartwilam bo lekarz powoedzial ze troche tetno podwyzszone ale moze byc takie bo lezalam na plecach.

A te dziewczyny co mialy ktg co myslą? Jakie mialyscie? Bo juz od razu mnoe to stresuje..
1468318827212.jpg
1468318838259.jpg

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1468318827212.jpg
    1468318827212.jpg
    53 KB · Wyświetleń: 260
  • 1468318838259.jpg
    1468318838259.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 258
reklama
Papercut z tego co się orientowalam nie ma takiej możliwości. Teraz już jestem zdenerwowana [emoji31] położona dopiero 27 lipca.. Która i tak twierdzi, że zawsze jest wszystko dobrze.

[emoji173]

Do góry