reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

http://www.bangla.pl/foto/prod//0043/org/265_01_7021.jpg

tu masz profesjonalna fotke, ja jestem zadowolona duzo rzeczy sie tam miesci ale slabo to usztywnione jest jak napakowalam to troche nieforemne sie zrobilo, ale przynajmniej wszystko pod reka :D

ja juz bodziaki 62 przepralam, jakos sprawniej mi prasowanie poszlo tym razem, zostaja pajace 62 i wszystko 68, dobrze, ze jeszcze raz przeszperalam ciuszki bo wrzucilam w siatke z 74 cztery cieple pajace i kombinezon rozm 68 a przeciez sie przyda na miejscu bo niedlugo juz zimno bedzie ;D reszte ubran posegregowalam zgodnie z rozmiarami poskladalam ladnie i wciskam do rodzicow, oddzieciowalam troche dom z tych ubran i sprzetow i od razu jakos lepiej sie zyje bo przez moment co krok cos lezalo a dziecka nawet w domu nie ma :D nie chce za duzo robic dziennie bo jednak mam sie oszczedzac ale juz mnie nosi, caly internet przeczytalam ksiazek mi sie nie chce czytac tylko leze i kombinuje co by tu ulepszyc/usprawnic moj wraca z pracy to go atakuje milionem pomyslow, planow itp juz mi sie na glowe rzuca to siedzenie w domu ;p

Ostatnia edycja:
reklama
Pojemny ten organizer i wszystko pod ręka;) mija dzisiaj tez buszuje, a wczoraj cały dzien spała. Ale u nas dzisiaj chłodno z 18 stopni tylko.. I słodkiego sie objadlam

U mnie cala rodzina wyjezdza nad morze normalnie az smiesznie babcia z dziadkiem jutro. Siostra z kuzynostwem w sobote mama w poniedzialek takze zostawilam soboe reszte roboty na przyszly tydzien codziennie po trochu i bedzoe oki. Gorzej ze maz ma plytki w lazience a w tygodniu tyle pracuje ze w weekend chce go miec dla siebie:p

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

papercut supre lozeczko jest I fotel jakos mi sie tak skojarzylo jak siedzisz na nim nocami z cycem I karmisz malenstwo ;) to pewnie dlatego, ze ja tak mialam taka cisza maluch je a mi glowa leci :) Oj jak sobie przypomne te bezsenne noce to chcialabym sie wyspac na zapas ale to Nie mozliwe:)

U mnie cala rodzina wyjezdza nad morze normalnie az smiesznie babcia z dziadkiem jutro. Siostra z kuzynostwem w sobote mama w poniedzialek takze zostawilam soboe reszte roboty na przyszly tydzien codziennie po trochu i bedzoe oki. Gorzej ze maz ma plytki w lazience a w tygodniu tyle pracuje ze w weekend chce go miec dla siebie:p

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie pol rodziny jedzie koncem lipca poczatkiem sierpnia jakby sie zmowili a ja mowie super wy bedziecie lezec na piasku a ja na porodowce ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agata niby fajnie mieć wszystko swoje ale trzeba to ogarnąć niestety... Mąż pomaga ale nie zrobi wszystkiego, choć i tak nauczyłam go już robić ogórki kiszone i korniszony, ale wczoraj np zachciało mi się krokodylków, jeszcze planuję w musztardzie zrobić i może sałatkę szwedzką. Czereśnie już przerobiłam, teraz właśnie czeka na mnie ketchup z cukinii a sił zamiast przybywać ubywa niestety :)

beata tez sobie siebie tam wyobrazam z mala przy cycku co nie zerkne :D

ja bym juz chciala dzidzie strasznie nudzi mi sie jak nie wiem przynajmniej zajecie bym jakies miala juz moge niewyspana byc trudno :D

no wakacje zycia mamy, nie ma co ;)

Ja sie tylko przejmuje tym jak starszy zareaguje na nowego członka rodziny. Tym bardziej ze jest dość ruchliwym dzieckiem, oby tylko krzywdy małemu nie zrobil.

Nawet porodem tak bardzo się nie przejmuje, jak tym jak to wszystko logistycznie ogarnąć.
A reszta jakos pewnie sama sie ułoży.

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Okej dziewczęta , skończyłam! Wstawiam.foty wraz z ogomem miejsca między łóżkiem a sciana.

1467899782-1d1mld.jpeg
1467899786-1d1mld.jpeg
1467899791-1d1mld.jpeg
1467899796-1d1mld.jpeg
1467899801-1d1mld.jpeg
1467899810-1d1mld.jpeg

Proszę pominąć kikut zwisajacy z sufitu :D?mam jeszcze halogeny jakby co i mąż za montuje lampę jak wróci. :D

Ignaś 35 tc [emoji173]

reklama
Do góry