reklama
Magdalena T.
Fanka BB :)
Mamakulka ale cudnie Ci to wyszło!!!! :-)
optymistkaa
Ale czaaadzik
agata320
Ale pieknie to wyglada aż chciałabym popatrzeć z dolu na te pompony! I fajnie ze takie kolory a nie klasycznie;-)) muszę wlecieć do castoramy w takim razie bo mam karuzele z origami i muszę ja jakos przymocować;-) Asiunia chętnie bym odkupiła jakieś przetwory gdybym miała blisko siebie kogoś kto robi.. A tak bez ogródka szkoda kupować na zieleniakach i robic, nigdy nie wiadomo na co sie trafi, ogórki nie raz mi sie miękkie robiły i dałam spokoj
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Udało się,wszystko skończone. Podptzatane,mały już po przedszkolu,Noemi śpi,S. Nawet auto umysł, w szkole byłam. Za niecały tydzień mam egzamin a czuję że nic nie umiem :/jak nie zdam to zalamka
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
niunia102
Happymum bo kto da rade jak niemy :-) super ze wszystko sie udalo :-) i konciki tez śliczne
reklama
Gosiek1105
Wiecie co tak jakoś mnie wzięło i spakowalam torbę do szpitala. Niech wszystko zamiast w komodzie leży w torbie i juz
Ignaś 35 tc [emoji173]
A wiec pytanie ile sztuk podkładów poporodowych brać? Tak żeby ładnie było mieści mi się 20. Może być? [emoji14]
Jak rozmawiałam z polozna to powiedziała mi, ze w szpitalu dostane jedna paczke a druga żebym sobie zabrala. Wiec mysle ze 20 spokojnie wystarczy. W razie czego będziemy zamawiać dostawę