reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

W castoramie za 36 gr są takie haczyki które wkreca się do ściany ręcznie . W moim przypadku do sufitu ;)

Ignaś 35 tc [emoji173]

reklama
Ale pieknie to wyglada aż chciałabym popatrzeć z dolu na te pompony! I fajnie ze takie kolory a nie klasycznie;-)) muszę wlecieć do castoramy w takim razie bo mam karuzele z origami i muszę ja jakos przymocować;-) Asiunia chętnie bym odkupiła jakieś przetwory gdybym miała blisko siebie kogoś kto robi.. A tak bez ogródka szkoda kupować na zieleniakach i robic, nigdy nie wiadomo na co sie trafi, ogórki nie raz mi sie miękkie robiły i dałam spokoj

no mi tez sie kolory mega podobaja, bedzie mial ignas na czym oko zawiesic :D

mamakulka ale to jakies smieszne obciazenie pewnie wytrzymuje? te haczyki w sensie bo recznie fajna opcja

reklama
Wiecie co tak jakoś mnie wzięło i spakowalam torbę do szpitala. Niech wszystko zamiast w komodzie leży w torbie i juz :)

Ignaś 35 tc [emoji173]

A wiec pytanie ile sztuk podkładów poporodowych brać? Tak żeby ładnie było mieści mi się 20. Może być? [emoji14]

Jak rozmawiałam z polozna to powiedziała mi, ze w szpitalu dostane jedna paczke a druga żebym sobie zabrala. Wiec mysle ze 20 spokojnie wystarczy. W razie czego będziemy zamawiać dostawę;)

Do góry