reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Kurde ciezko bo mam energie chodzic. Byc aktywna tu na zakupki z siostra do galeri tu do babci isc. A noga mi tak doskwiera.. cale srodstopie nieraz tak jak mowisz tez pięty.. :(

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
polcia - to może jednak warto troche zwolnić I się oszczędzać.
też lubię być aktywna,nie dalej jak tydzień temu jechałam 350km w jedną strone w sprawach służbowych I następnego dnia wracałam. nie musiałam, ale wydawało mi się, ze dam rade bez problemu, wsytko sobie ułożyłam, porozkładałam siły, wypoczęłam przed podróżą, po podróży też, ale niestety odbiło się to tym że potem leżałam 3 dni. to już nie ten etap ciąży...

No jutro poleze. Kupi mi maz w jakiejs aptece zel chlodzacy i zobacze jak bedzie. Juz jestesmy na ostatnich nogach ale jeszcze conajmiej miesiac a nie chcialabym lezec tyle czasu.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Jakąś pomroczność ciążową miałam i nie zauważyłam, że mam wpisaną wizytę w wątku wizytowym,dzięki papercut - następna wizyta 21 lipca :)

azamamew ja też mam strasznie napiętą skórę brzucha i mnie piecze, wręcz boli jakby miała za chwilę pęknąć:(

Ja też już nie daję rady, a jeszcze tyle czasu zostało. Wystarczy, że przejdę z pokoju do kuchni, a już mam brzuch twardy jak skała, siedzieć też ciężko. Pranie i prasowanie ubranek idzie mi jak krew z nosa, torba niespakowania...

Hej dziewczyny!
Mam pytanko:
Jak to jest z deklaracją wyboru położnej. Chodzi mi o te wizyty patronażowe po porodzie. Czy jeśli w poprzedniej ciąży ( 4 lata temu) złożyłam taką deklarację to teraz zgłaszam się na nowo?,aktualizuję?czy po prostu wystarczy już poinformować o urodzeniu dziecka?

mamyblue - nie pamiętam jak to jest.
w kazdym razie o urodzeniu dziecka chyba też nie musisz informować, bo szpital przesyła informacje do przychodni

Dominika i polcia też mam taki problem z nogami :( jak mam na boso przejść to prawie płacze z bólu, dodatkowo w zeszłym tygodniu pojawił się niesamowity ból kolan przy siadaniu i wstawaniu .. Chyba przez obciążenie. Dla mnie masakra. Dajcie znać jak znajdziecie sposób jak sobie z tym radzić

U nas w szpitalu, trzeba było wypełnić formularz o wyborze lekarza rodzinnego i oni stamtąd wysyłają położną na wizyty. Takie spotkania z położnymi przysługują kobietom już chyba w okolicach 25 tygodnia ciąży z tego co orientuję się.

Ja w ogóle nie zglosilam się do położnej. Przeprowadzki wiec nie było sensu bo inne rejony.

Kurde barzdzo mnie cycki zaczęły boleć. Siary nie widać a bolą jak...

Ignaś 35 tc [emoji173]

reklama
moze produkcja rusza?

prawie nie spalam jakas glupia mucha sie na mnie uwziela i ciagle mnie budzila a jestem zbyt wolna by ja zabic xd

Do góry