reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Zgroza a ja mam tak napiętą skórę brzucha jakby mi miała pęknąć i dopiero kończę 33 tc. Piecze jak nie wiem :(

reklama
mika mi gin zamiast nospy zapisala buscopan, ona jest wielka przeciwniczka nospy ze wzgledu na to napiecie miesniowe, a buscopan kazala brac jak wiem, ze mam cos robic zapobiegawczo wiec moze bezpieczniejszy no i to chyba inna substancja aktywna ale to nie jestem pewna

jezeli chodzi o zylaki mi internista zapisal detramax na wzmocnienie zyl i gin przytaknela, ze moge brac, poprawy nie widze ale w sumie nowe sie nie robia, a jesli chodzi o pajaczki to po ciazy mozna pozamykac, teraz to niewiele chyba

jaspis ciebie z postow wyczytalam i i tak jestes w kalendarzu z dzisiejsza wizyta jak cos ;)

Mi się w ciąży włosy poprawiły i teraz myślę nad ścięciem na jeszcze krótsze. Bo teraz muszę ciągle prostowac i mnie irytują :p
Dzisiaj musiałam biegać po przychodniach rano z moczem a w południe z kleszczem bo miałam niechcianego lokatora na brzuchu :-/

Magdalena - oj, mam nadzieję, że się nie wbił za mocno I szybko go wyciągnęli.

Mika - dobrze, że już w domu.
moje dziecię tez przyspieszyło o 10 dni, ale nie ma co się opierać na tak późnych usg. raczej trzeba się trzymać tego terminu OM.

ja dziś w pracy ostatni dzień. chociaż I tak w czerwcu byłam raptem może z 5 dni w sumie.
jeszcze do środy będę miała status pracujący, bo dopiero w przyszłą środę idę do lekarza, chyba, ze uda mi się wcześniej umówić. mój lekarz I tak na urlopie, więc musze się do jakiegoś innego umówić. mam nadzieję, ze mi wystawi zwolnienie bez problemu....

Pani pozbyła się go błyskawicznie i wszystko Oki. Mam obserwować czy coś się będzie dziać. Jakby co to po antybiotyk. Jednak przez tel musiała mi kobieta ciśnienie podnieść swoim zachowaniem i rzuceniem słuchawki... Potem miła jak aniołek :p eh ta służba zdrowia :-/

Mika to super że już w domu i że sytuacja opanowana ;-)

niunia - no, mam taka nadzieję,że nie będzie robił żadnego problemu, że tak z nienacka wpadnę na jedną wizytę z prośbą o L4. :baffled:
ale do mojego lekarza w żaden sposób nie było szans wbić się przed urlopem, zresztą dziś I tak musiałam być jeszcze ten jeden dzień, bo w firmie zmiany....

udało mi się umówić wizytę na jutro po południu

Ostatnia edycja:
Ja dzis poszlam do apteki po jakis zel czy masc na moja bolacą stope ale Pani nie umiala mi nic doradzic ani nie miala nic dla kobiet w ciazy, dziwne jak dla mnie.
Kurde ciekawe jak pojde do lekarza co mi powie czy bedzie wiedzial co to moze byc taki ogolny lekarz. Kuluje juz strasznie przez to ze stawiam noge na piecie zaczyna mnie kosc bolec lydki..

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
polcia - ja mam podobnie. to przez duże obciążenie na kręgosłup.
zdażało mi się kuleć w tej ciąży I w poprzednich. w pierwszej dopiero to się ujawniło po porodzie, w drugiej już w trakcie ciąży, a w tej najszybciej, duże obciążenie na miednicę, kręgosłup I od tego bolały mnie nogi, biodra I kulałam.
jak dużo leżę I odpoczywam to jest dobrze. jak dużo chodzę I jeżdżę autem to się nasila. tak samo drętwienie palców u rąk lub całych dłoni. lub właśnie bolące stopy lub same pięty

Do góry