reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Cześć dziewczyny ja też mam fobie że niczego nie mam. Wzięłam się ostro za pranie i ubranka bo te upały i końcówka ciąży mogą się skończyć różnie. Nie mam za to nic dla siebie do szpitala jedynie koszule nocne.
Jak tylko zabieram się za coś to mam zadyszkę i muszę co chwila odpoczywać. Nie wiem czy dam radę wszystko zrobić do porodu.
Jeszcze butelka pampersy kosmetyki smoczek itp. nie mam niczego dla dziecka eh idę przebierać i układać

reklama
Twarz też mam okrągłą i podwójną brodę ale lekarz i położna stawiają też na obrzęki. Uda mi przybyły i ten celulit aż strach no i ręce... Tyłka wcale nie widać hehe. Jak dołożę sobie jeszcze mega spuchnięte stopy to efekt super. Wiecie jaki jest plus tego? Mam motywację do zadania o siebie po ciąży. Nie mogłabym żyć z nadwagą
...nie tylko o wygląd chodzi ale o sam dyskomfort :-/

Ja sobie sesje zrobię ale nie profesjonalną. Pamiątka będzie w albumie. Kiedyś ja lubiłam robić zdjęcia teraz rąk nie czuję to nawet aparatu nie chwytam.

a ja sesji nie robie ale jakies takie domowe zdjecia mam :-) wiec pamiatka bedzie :-) co do mojego wygladu wszyscy mi mowia ze kwitne w ciąży a ja jedynie moge sie doczepic dl moich ud ktore staly sie grube i wyszedł mi na nich celulit ;-( ale damy rade i poradzimy sobie z tym wszystkim po ciazy :-)

Mi też mówią że ładnie wyglądam w ciąży, ale jakoś nie widzę hehe :p za to włosy o paznokcie mocne i błyszczące. Tylko pazurki nie pomalowane. Też myślę że damy radę z przygotowaniami jak i skutkami ubocznymi ciąży.

Anezram głowa do góry ;-) też jeszcze wszystkiego nie mam... Powoli do przodu ;-)

u mnie znowu goraco i duszno :(

asiunia polozna mowila ze ta dodatkowa warstwa to przykrycie pielucha tetrowa w taka pogode ;p tez mowila, ze zeby dziecko popsuc to trzeba sie postarac :D

polcia ja mam 170 i taka wlasnie figure, talia, z tylu nie widac, ze w ciazy ale ogolnie cala wieksza jestem i to mocno niekomfortowe dla mnie juz nawet selfie przestalam sobie robic bo buzia jak ksiezyc w pelni ;p widzialam sie z kumplem z dziecinstwa wczoraj z ktorym super kontakt mam, zdziwil sie, ze wielka jestem to mowie ze 12kg na plusie wiec nie tak zle, a ten zaczal sie smiac, ze te 12kg to chyba w samych rekach i zebym nie oszukiwala bo 2x wieksza jestem niz normalnie.. przynajmniej milo, ze za taka szczupla normalnie mnie mial :D moj mowi, zebym sie nie przejmowala bo jak ktos mnie widuje raz w miesiacu to dla niego szokiem jest to jak szybko sie zmieniam z wygladu

anezram tylko sie nie przemeczaj ponad sily, jeszcze troche czasu jest :)

magdalena tez mi to daje motywacje, nigdy w zyciu tyle nie wazylam i nigdy taka rozlazla nie bylam, dyskomfort straszny.. nie zebym jakas super fit byla przed ciaza, bo nie bylam ale jakos kupy sie trzymalam a teraz troche jak jabba :D

niunia tez mam problem z cellulitem ale to chyba ten wodny od puchniecia mam nadzieje, woda zejdzie troche sie pocwiczy pomasuje i nogi beda jak ta lala :D

Moje nogi jak u starej baby. Takie pomarszczone.

Paper to zapraszam do mnie na Gorącą kawę z pianka bo u mnie zimno :)

Igi 34 tc [emoji173]

Nie mam już bosmy zezarli wczoraj ostatnie kawałki jak wpadła kumpela na kawkę :) coś się skleci, jakaś babkę czy coś. Hehe

Igi 34 tc [emoji173]

reklama
Ciasta z kremem najlepsze. Jak byłam mała to bez rolady nie było moich urodzin. Heh

Ja ostatnio zjadlam cały gar sama. Połowę na ciepło a połowę na zimno :D

Igi 34 tc [emoji173]

Do góry