reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
No to ja inaczej bo mniej słodko ;) kawka ziarenka z ekspresu , słaba w tym przypadku, lód i mleko i tyle. Lodów i bitej śmietany bym nie dźwignela hehe
Ale masz rozpuste kochana ;D

Kurcze juz bym chciała łóżeczko skręcić[emoji14]

Igi 34 tc [emoji173]

No trochę kaloryczna ta kawka ale warta grzechu :p oczywiście raz na jakiś czas hehe ja niby chciałam poczekać ze skręcaniem, ale jak już dotarło to byłam mega ciekawa efektu. Nie mogłam się powstrzymać a i ten karton mi nie pasował w pokoju :p komoda też obklejona naklejkami ;-)

A tam kalorie :D ja to słodkiego tyle chyba bym nie dała rady[emoji14] bez bitej tak :D

No ja musze moje przywieźć od teściowej. Nie ma sensu jechać dzisiaj bo po co hajs na benzynę tracić. Pojedziemy w piątek przy okazji bo mąż będzie się żegna z dziadkami. A lepiej jak stoi łóżeczko niż karton :D ja jeszcze musze zamówić materac w ogóle. Jaki macie dziewczyny?
Ja to chyba się zdecyduje na pianka kokos. Czy lepiej sama pianka? Bo słyszałam o jakimś robactwie...

Igi 34 tc [emoji173]

reklama
Ja mam piankę gryke i kokos. Położna odradzała zbyt miękki.
Faktycznie lepiej za jednym kursem zabrać łóżeczko niż tyle jeździć. A co do słodyczy to dziś na deser robię owoce pod kruszonką... Owocki jakby nie patrzeć zdrowe :p

Do góry