reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Isiorek mnie tez tak zeby sie chwalić ale u nas wie juz mama moja i babcia S
Jolcia_
Fanka BB :)
Alel nas duzo z cukrzycą czy problem z cukrem, okropna to choroba... ja co noc się modlę aby w tej ciąży nie mieć cukrzycy... Bo bardzo ciężko mi psychicznie było z tą chorobą bardzo się bałam o każdy skok cukru czy to nie wpłynie na Ami, nie wspominając o głodzie jaki mi towarzyszył przez ostatnie miesiące ciąży...
Aneta Cl- duża dawkę insuliny miałaś? Ile kalorii miała Twoją dieta?
Ewelinka- dziękuję, mieszkasz w mojej okolicy chętnie bym Ci podrzucila, bo to moje krojenie trwało bardzo długo i non stop myślałam że będzie efekt zwrotny
Już mam dość tych mdłości!
Aneta Cl- duża dawkę insuliny miałaś? Ile kalorii miała Twoją dieta?
Ewelinka- dziękuję, mieszkasz w mojej okolicy chętnie bym Ci podrzucila, bo to moje krojenie trwało bardzo długo i non stop myślałam że będzie efekt zwrotny
Już mam dość tych mdłości!
Ostatnia edycja:
aneta_ck
Nie wiem Jolcia ile kalorii bo lekarz tu nie ustala po prostu 5 6 posilkow dziennie malych zdrowo sie odrzuwiac.ja o cukrzycy wiedzialam wczesniej bo juz w 6 tyg wiec cala ciaze glodna bylam. A isuliny mialam dwie jedna na noc 6 jednostek bo cukry na czczo mialam wysokie. I jedna do sniadania 22 jednostki.
reklama
Jolcia_
Aneta_ck- to ja miałam trochę inaczej ścisłą dieta 2000 kalorii i insulinę novorapid to ta szybkodzialajaca I śniadanie 4j, II śniadanie 3j, obiad 3j, jakoś dużo jej nie brałam bo w sumie 10j na dobę. A byłaś pod opieką diabetologa?