reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Zaczerwienienie ustąpiło także chyba będzie dobrze :) Może trafiłam na ten lepszy egzemplarz :)
Za mną też chodzą gofry :) A truskawki od kilku dni mam swoje i zajadam się nimi puki mogę, bo ochota szybko przechodzi. Dzisiaj na kolację jogurt naturalny z truskawkami i muesli :)

reklama
Ja dzisiaj tez robiłam koktajl z truskawek, pycha [emoji3]. I ostatnio zajadam sie takimi pysznymi ciasteczkami z czekolada z Lidla, uwielbiam je i nie mogę sie powstrzymać [emoji57]

Dziewczyny, czy wy też tak macie. Tuż pod piersiami strasznie mnie piecze, w zasadzie nie jestem w stanie określić czy czuje to od zewnątrz czy od wewnątrz. Już to mi się zdarzało, a teraz odczuwam to coraz częściej.

No.u mnie wtedy nie było za bardzo widać :).teraz dopiero mam takie[emoji14] teraz mam misję nagrywania dla Was :D coś mi się dzisiaj udało ale malo . Dużo było widać gołym Okiem i mąż się przyglądał i rozmawiał z dzieckiem heh "jak kochasz tatę to kopnij dwa razy" i takie tam[emoji14]no i po tych truskawkach wypinanie było niezle, aż brzuch znieksztalca :)

Pod piersiami mnie piecze czasem bo mi się porobily potowki ale nie umiem temu zapobiec. Dezodorant w kulce nie działa. Spróbuj kochana posmarować może czymś typu talk?

Asiunia obserwuj to miejsce po kleszcze ale sądzę , że jest ok :)
Generalnie mozna zrobić badanie kleszcza czy był zarażony. U nas w laboratorium robią słyszałam ale dla mnie to trochę abstrakcja przechowywać kleszcze do badania :)

m3sxskjo1onnhrmc.png

tez chcialam dzisiaj dla was nagrac ale dupa :D uda sie wierze :D

w sumie moge nam zrobic kalendarz i tak nie mam nic do roboty tylko podeslijcie terminy ;p

reklama
Do góry