reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ja się nie smaruje oliwka a i tak się poce w nocy jak jakiś wariat. Serio mam poduszke wilgotną... poce się tak tylko w nocy. Poce się absurdalnie. :)

m3sxskjo1onnhrmc.png

no ja cala mokra sie budze mozna pizamke rozwieszac do schniecia ale glownie tam gdzie posmarowalam jest mokra w sumie, zobacze jak bez tej oliwki ;p

wczoraj po truskawkach na kolacje mialam taka zgage ze na wpol siedzaco musialam zasypiac.. koszmar

@papercut u mnie TP 30.08'a termin wizyty 29.06 ;)
mnie na szczęście wielkie poty na razie omijają, jedyne co to na twarzy sie pocę bo gorąco.
ja dziś jadę polować na łupy :D

Hej kochane papercut super kalendarz
Ja na razie się nie poce naszczescie jakis bardzo mocno, a ja dzis kupie truskawki :-)
Aniolkowa a jak tam twoje skurcze powtarzaja sie i jak rozwarcie mam nadzieje ze sie nie powiekszylo jak wogole sie czujesz?

reklama
Ja się też na razie nie poce ale w sumie przy czym się tu pocic jak u nas 13 st. Wczoraj było tak zimno że musiałam na chwilę grzanie włączyć.
Teraz siedzę u dentysty. Ale mam stresa na pewno jest dużo do roboty bo pierwsze 4 msce wymiotowalam ciagle a kolejne 2 od przeziebienia też wymiotowalam. Niby żeby mylam ale nie za długo bo też na wymioty mnie brało. Dentysta się zalamie haha ale muszę zrobić porządek do porodu.

Do góry