reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ja podczytuję, ale od czasu do czasu, bo przy półtorarocznym dziecku to niewiele czasu jest wolnego. Co to z dwójką dopiero będzie. Więc pisać to już w ogóle czasu nie ma.

Też się pocę więcej. Nic nie poradzimy chyba, często trza się kąpać i tyle. Mi to samej czasem się myli, który to już tydzień leci. W poprzedniej ciąży to czytałam dokładnie, co tam w którym tygodniu, a teraz jak już kładę się na kanapę, to o niczym nie myślę, tylko leżę i korzystam. Ale w ramach relaksu idę dziś do kina.

Mi anestezjolog pozwolił pić wody trochę z glukozą, miałam planowaną cc. Potem chyba dwa dni na czczo trzymali i byłam taka głodna, że jak w dniu wypisu obiad zjadłam w końcu, to mi było maksymalnie niedobrze. Teraz sobie wezmę specjalny jogurt i wieczorem albo następnego ranka się sama posilę i tyle.

reklama
Na wątku on vitro gdzie też jestem mamy osobę która codziennie rano wrzuca kalendarz z terminami wizyt. Kto chce być wpisany w kalendarz wysyła wiadomość do tej osoby. Jest to bardzo przydatne i świetnie funkcjonuje

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Niunia, ja miałam przed 15 i tego dnia nic mi nie dali, następnego tylko suchary. Miałam swoje wafle ryżowe, to podjadałam tylko to. Nie wiem, czemu tak. Ale opiekę w szpitalu wspominam koszmarnie i gdyby nie m, to bym się chyba załamała wtedy. Teraz wiem, czego się spodziewać.

dziewczyny jaka dzisiaj duchota :( konam! O 12 poszłam do 2 aptek a zmachałam się strasznie, ale przynajmniej mam juz prawie wszystko z aptecznej listy :) tak mnie pachwiny bolą coś strasznego...
wszyscy o gofrach a za mną chodzi biszkopt z truskawkami i cukrem pudrem, dziś zrobię :D
miłego dnia wszystkim :)

ja mam straszna ochote na te gofry odkad fotka byla wstawiona :( biszkopt z truskawkami tez bym zjadla, w sumie nie jestem wybredna zjadlabym praktycznie wszystko :D tylko zeby ktos mi naszykowal i podal :)

Ja mam chęć na koktajl z truskawek. Napisałam mezowi żeby kupił 2 kg to narobimy duuuzo i jak nie kupi to chyba mu coś urwe. Serio jakby wrócił bez to chyba by mnie coś rozerwalo. :)

m3sxskjo1onnhrmc.png

hahah tez tak mam uroi mi sie cos do jedzenia i na prawde lepiej zeby z pustymi rekoma nie wrocil bo nie recze za siebie :D

reklama
Była dziś u mnie koleżanka z półtorarocznym synkiem, do tego mój dwulatek, a mam wrażenie, ze odwiedziła mnie cała grupa żłobkowo-przedszkolna. Łeb mi pęka :( Do tego gorąco jak diabli...

jaspis mamy identyczny suwaczek, ciekawe która z Nas pierwsza urodzi :p

rzeczywiście :) no ciekawe :)

Asiunia 1988 jak tam ślad po kleszczu?

Do góry