reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ogladalam filmiki super:) Moze mi sie cos uda nagrac, bo moj maluch tez niezle szaleje

Ja za duzo zjadlam obiadu I boli mnie zoladek, jak swinka bez umiaru.

Kleszcza tez mialam ostatnio, wyciagnelam sobie, okropnie swedzi to miejsce, ale nic sie Nie dzieje. Dziwi mnie, ze pani Nie wyciagnela urwanego kleszcza, ale nie ma sie czym martwic na zapas. Niestety jest plaga kleszczy.

reklama
Ja dzis dziewczyny byłam u babci na obiedzie. I tez sie masakrycznie obiadłam. Ale takoe pyszne ze nie moglas sie opanowac. Nalesniko z bananem truskawkami i serkiem homogenizowanym byly mega:)
A teraz czekam az maz wroci z pracy i mysle co by tu z nim zjesc hehe

Polcia ja tez dzis nalesniki z bananem ananasem bitą śmietaną i lodami i najadlam sie jak dzika świnka ale naleśniki chodziły za mną od tygodnia :-)
Ja mialam dwa lata temu kleszcza po wizycie w lesie ale tesciowa mi wyciągnęła i na szczescie nic sie nie pokazało ale ogólnie nie lubie robakow i innych takich paskudztw

Mniam !

Mąż się spisał przywiozl truskawki :D

m3sxskjo1onnhrmc.png

No u mnie tak wczoraj lało. Takie krople wielkie , że masakra! Przed wczoraj to już w ogóle nawałnica. Pioruny , grad...

Moje dziecie po tych truskawkach się wypina pięknie ale jak włączę nagrywanie to cisza . Ech z tymi dziećmi, miała bym ładny filmik :)

m3sxskjo1onnhrmc.png

Mamakulka moj tez sie spisał zabrał mnoe na lody a teraz masuje mi stopki.

Mam taki problem bola mnie nogi ale nie puchną. Tylko bolą mnie kosci pod palcami od spodu stopy, tak jakby mialy mi zaraz wyjsc na wierzch ma ktoras tak? Ten bol czuje jak chodze i jak tam tej kosci dotke.

O znalazłam w internecie bola mnie kosci klinowate posrednie w obu stopach troche to dziwne. Pewnie od ciezaru i dlatego ze chodze w plaskich butach ale w taki upal to w czym ja mam chodzic..

reklama
Do góry