reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Aniolkowa ciesze sie, ze narazie wszystko sie uspokoilo I oby tak juz zostalo, zreszta inaczej Nie bedzie, bo wszystkie mocno kibicujemy :)

Ja dzisiaj po obiedzie polozylam sie z synkiem I 3 godz przespalismy, dziecku sie nie dziwie, ale ja! teraz bede siedziec do pol nocy

Mammyblue, tak jeszcze jestem, jakoś od 16 tygodnia ciąży, pracowałam na zastępswo i nie przedluża mi sie do dnia porodu :( ale trudno, poźniej kuroń i kosiniakowe :)
Niunia, moj od niedawna w woju, dobra praca, najwiekszy minus ze go czest nie ma w domu; np teraz nie było go od Wielkanocy i dopiero za 2 tygodnie kończy poligon, mam nadzieje ze to juz koniec tych jego wojazy ;)

Mammyblue, tak jeszcze jestem, jakoś od 16 tygodnia ciąży,

Pytam dlatego, bo też w przyszłym tygodniu mam w planach wyjazd na około dwa tygodnie do rodziców. No i zastanawiam się - będziesz informować ZUS o zmianie miejsca pobytu na ten czas? Nie wiem czy wysyłać do nich jakieś pismo, czy zaryzykować i w razie jakiejś kontroli się "tłumaczyć" :/

ktoras dziewczyna pisala o powracajacych mdlosciach.. boze to na prawde sie dzieje, jak na samym poczatku ciazy budze sie i jak zaraz czegos nie zjem jest mi tak niedobrze, ze sie funkcjonowac nie da, zapomnialam juz jak to bylo [emoji32] dodatkowo wczoraj po malym posilku siedzialam ze 2h narzekalam, ze jestem przejedzona i ledwo oddycham przez to i nagle jak grom z jasnego nieba glod i to taki ze wyslalam swojego do kuchni zeby mi szybko cos do jedzenia mi zrobil bo az mi niedobrze [emoji23] ale tam malo miejsca musi byc, a to dopiero poczatek trzeciego trymestru

reklama
Do góry