reklama
niunia102
Fanka BB :)
Kamcia tak tez wojskowy :-)
beata0526
Aniolkowa ciesze sie, ze narazie wszystko sie uspokoilo I oby tak juz zostalo, zreszta inaczej Nie bedzie, bo wszystkie mocno kibicujemy
Ja dzisiaj po obiedzie polozylam sie z synkiem I 3 godz przespalismy, dziecku sie nie dziwie, ale ja! teraz bede siedziec do pol nocy
Ja dzisiaj po obiedzie polozylam sie z synkiem I 3 godz przespalismy, dziecku sie nie dziwie, ale ja! teraz bede siedziec do pol nocy
kamcia567
Mammyblue, tak jeszcze jestem, jakoś od 16 tygodnia ciąży, pracowałam na zastępswo i nie przedluża mi sie do dnia porodu ale trudno, poźniej kuroń i kosiniakowe
Niunia, moj od niedawna w woju, dobra praca, najwiekszy minus ze go czest nie ma w domu; np teraz nie było go od Wielkanocy i dopiero za 2 tygodnie kończy poligon, mam nadzieje ze to juz koniec tych jego wojazy
Niunia, moj od niedawna w woju, dobra praca, najwiekszy minus ze go czest nie ma w domu; np teraz nie było go od Wielkanocy i dopiero za 2 tygodnie kończy poligon, mam nadzieje ze to juz koniec tych jego wojazy
Mammyblue, tak jeszcze jestem, jakoś od 16 tygodnia ciąży,
Pytam dlatego, bo też w przyszłym tygodniu mam w planach wyjazd na około dwa tygodnie do rodziców. No i zastanawiam się - będziesz informować ZUS o zmianie miejsca pobytu na ten czas? Nie wiem czy wysyłać do nich jakieś pismo, czy zaryzykować i w razie jakiejś kontroli się "tłumaczyć" :/
papercut
ktoras dziewczyna pisala o powracajacych mdlosciach.. boze to na prawde sie dzieje, jak na samym poczatku ciazy budze sie i jak zaraz czegos nie zjem jest mi tak niedobrze, ze sie funkcjonowac nie da, zapomnialam juz jak to bylo [emoji32] dodatkowo wczoraj po malym posilku siedzialam ze 2h narzekalam, ze jestem przejedzona i ledwo oddycham przez to i nagle jak grom z jasnego nieba glod i to taki ze wyslalam swojego do kuchni zeby mi szybko cos do jedzenia mi zrobil bo az mi niedobrze [emoji23] ale tam malo miejsca musi byc, a to dopiero poczatek trzeciego trymestru
Mamakulka
Ja pisałam. U mnie doszedł później bol żołądka , ale teraz maluch sie przesunął i juz zniknęło
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
reklama