reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Wybaczcie, dzisiaj jestem egoistką jak nigdy :D ale po prostu skupiam się na sobie dosyć.

Od kilku godzin co jakiś czas jakby poty mnie oblewają. Pomyślałam, że to przez brak snu i ten woreczek w nocy. No ale nie wiem....
12:57, 13:06, 13:09, 13:13, 13:21, 13:29, 13:38, 13:44, 13:51, 14:02, 14:08, 14:12, 14:15, 14:20, 14:24, 14:28, 14:32, 14:36, 14:40, 14:45

Nie mam żadnego bólu pleców. Mniemam tylko, że to coś to są skurcze bo brzuch jakby się spina, pobolewa na dole wtedy, ale ten ból nie jest jakiś okropny. Taka mocna @.

Pomyślałam, że może coś się dzieje, ale czy ja wiem :/

reklama
Izis może zaliczasz się do tych szczęśliwych kobiet, którym skurcze nie dokuczają tylko je odczuwają... posiedź w wannie i obserwuj :)))

Cwikla super! :))

Ja dodatkowo czuję podczas tych chyba skurczy takie napieranie na dół - oczywiście tak mi się wydaje ;))

K. Mnie pyta czy to skurcze i co ile, ja mówię że może ale to nie musi być to i co 5-4 minuty :D no i stwierdził, że jak co 5 mibut to "eeee jeszcze" "to ja tym bardziej nie wiem czy masz skurcze" bo mu powiedziałam, że w końcu to też moje pierwsze dziecko to skąd mam wiedzieć :D

Izis wzięłaś kąpiel? Bo może to już trzeba na ip jechać?

Chciałabym Ci coś podpowiedzieć ale ja nigdy nie miałam akcji porodowej... mimo, że to moje drugie dziecko będzie... Na wszelki wypadek tam sobie wszystko przygotuj i ogarnij aby tylko buty na stopy nałożyć i móc jechać.

Izis to mogą a raczej są skurcze. Super!!!
Wejdź do wanny i spróbuj się zrelaksować, trzymam kciuki
Cwikla jaki duży chłopak, gratuluję. Odpoczywajcie teraz, a na cycowanie przyjdzie czas.

Gorgusia, o kwitku nie pamiętałam, że mi przypomniałaś , ale dostałam go w teczce przy wypisie:) dzięki za troskę.

Ćwikła... Gratuluję! Kawał chłopa wiec tym bardziej wielkie brawa.

Ostatnia edycja:
Cwikla gratuluję!

Izis jeśli to skurcze to zazdroszczę! Ale przede wszystkim powodzenia.

Ja skończyłam myć okna tarasowe. Mimo że były czyste bo mamunia myla w zeszłym tygodniu. Może choć trochę przyspiesze akcje porodowa...

reklama
Cwikłą waga Małego imponująca dzielna kobieto :)))))))

Izis powodzenia Kochana - może to już :)))))))

Ja się snuję... Od jutra dieta lekko strawna zgodnie z zaleceniami za chwilę jeszcze sprawdzę torbę do szpitala aby już potem w niej nie dłubać... chociaż znając mnie stres pewnie sprawi, że jeszcze przepakuję ją 7 razy ;) do piątku ;)

Do góry