reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Anna - zdjęcie mistrzostwo! Mam nadzieję już jesteś "po" i tulisz szkraba :)

Magda - ja nie miałam znieczulenia. Wszystko na żywca :) ale naprawdę nie wspominam tego aż tak źle. Odkrywa się w sobie takie pokłady siły o których się nie wiedziało i tak naprawdę to tylko kilka godzin bólu (u mnie nawet mniej bo może z godzinę cierpiałam) a później się to wszystko tak szybko zapomina....

Ja nie mam wyboru, a syna też rodziłam bez zzo i nie wspominam tego źle. Ból jak ból każdy ma inny próg, ja tylko boję się parcia. Bo w tej ciąży potwornie się męczę.

Ostatnia edycja:
Magda - będzie dobrze! musimy wierzyć że nam natura trochę dopomoże :) też myślę że było łatwiej te 5 lat temu. Byłam mega wysportowana, z pewnością silniejsza. Teraz forma hm... do najlepszych nie należy...no cóż zadyszka na schodach itp :) żadnej aktywności nie uprawiam... Nie miałam poprzednio chyba z połowę tych dolegliwości, które teraz mnie męczą ale chcę myśleć pozytywnie. Lęków parę mam - fakt ale mam nadzieję będzie dobrze. I za nas wszystkie kciuki trzymam &&

Justyna współczuje tego zapalenia pęcherza... czy leki już nieco zadziałały?

Atka ja podobnie jak Ulika - nie dałabym możłiwości przyjazdu do mnie na tym etapie ciąży... ludziom chyba czasem brakuje wyobraźni...

Ulika mój rekord w poprzedniej ciąży to 12 wizyt w toalecie na siku jednej nocy... jeszcze go w obecnej ciąży nie pobiłam ale 4-5 to u mnie norma...

Monya Młoda wyprawiona to może dziś???? Masz jakieś postępy porodowe?

Gorgusia home sweet home :)))

Naktusia :) mąż niedługo pewnie wróci ale chyba go tylko zamkniesz w szafie z butelką mineralnej i tabletkami na ból głowy :)))

Agula ja mam tylko obecnie jedną zasadę - nie jeść w nocy jabłek... bo potem zgaga nie pozwala zasnąć.

Magda37 zawsze podziwiam takie podejście "ból jak ból" :)))) Dzielna Babeczko :)))))))) ja na samą myśl dostaję dreszczy... chociaż gdybym mogła zamienić cc na sn to zrobiłabym to...

Czytałam Was troszkę w nocy... moje spanie wola już o pomstę do nieba... Od dziś upały u mnie najbliższe 10 dni pod 40 stopni :((( Dziś mam ktg. Miałam mieć wczoraj ale niestety aparat dzień wcześniej szwankował i wszystkie pacjentki zostały przeniesione na piątek... więc ja siłą rzeczy wybrałam sobotę aby się tam po nocy nie pchać :))) Nie wiem jeszcze jak dojadę... chyba taxi... ale nie uśmiecha mi się to bo już naprawdę jestem słaba.

Dzień dobry!

U mnie jakieś stawianie, jakieś lekkie bóle podbrzusza... zwątpienie mnie łapie... na brzuchu co raz więcej rozstępów...
jakiś krem polecacie na te paskudy? znajoma zachwala krem no-scar...

Gorgusia
ale Ci dobrze :p
Marlenkus gratulacje!!! pierwsza sierpniowa:D?

Monia456
mój dopiero kończy 20 mc, także to są(jeszcze?) jakieś pojedyncze zachowania, niemniej jakieś złości wynikać mogą z braku zrozumienia... niestety mój maluszek mówi praktycznie tylko 'mama, tata, nie' a tak to paluch rządzi i mruczenie

anna20061 uśmiech rewelacyjny :)

Czekamy na pediatrę ale raczej dziś do domu :-) Kaci ma po nas przyjechać :-) Mój Kacperek zaczyna mówić zdaniami 3-4 wyrazowymi. Dogadać się z nim można jak ze starym niemal. Moja kochana perełka... Tęsknię jak szalona....

reklama
Afja na rozstępy po porodzie najlepiej działa czas :))) i dobry zwykły balsam nawilżający :)))

Gorgusia tęsknota za dziećmi jest w nas zawsze. Ja za moją dziewczynką dużą też bardzo tęsknię - nie ma jej już 2 tygodnie... a Dziś z Warszawy jedzie do Wrocławia z moją siostrą. Do Białegostoku wróci dzień po narodzinach Oliwkii - nie mogę się doczekać :)))))

Do góry