reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
To Anna - mocno trzymam kciuki! Cieszę się że te fałszywe alarmy już Cie nie będą męczyły.. No i ....LEKKIEGO PORODU!!! Trzymaj się

A mi chyba pęcherz zgniótł się do rozmiarów hm... czereśni??? Chodzę sikać po parę kropel. Mam nad tym kontrolę więc to raczej nie wody, bo one to raczej niekontrolowanie lecą - bo też mi tak przeszło przez myśl... ale okropne to.

Marlenkuś gratulacje! Witamy pierwszą sierpniową dziewczynkę :)

Justyna - też od początku 3 trymestru męczę się z tą przykrą dolegliwością. Myślę już że hemoroidy są znośniejsze niż to dziadostwo. Ale przyznam że żylaki mi bardziej dokuczały w 7, 8 msc niż teraz. Może to kwestia ułożenia dziecka i nacisku. Mam tylko nadzieję że po porodzie znikną. Lekarz mnie uspokajał że spory procent kobiet to ma i zazwyczaj po porodzie samoistnie znikają... aż do następnej ciąży :) a będziesz rodzić SN? Pytałam czy to nie przeszkodzi to Gin mi powiedział że raczej nie jest to przeciwwskazaniem do SN.

No wiec. ZniecUlenie juz mam. Narazie wszystko znosnie. 5cm rozwarcia i wody se troszke polecialy

Załączniki

• 1406947805342.jpg
    1406947805342.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 95
Marlenkus gratuluję córy i nagrody;)!

Ania trzymam kciuki.
Przy 5 cm taki uśmiech. Trzeba tylko zazdrościć:*

U mnie Młoda juz wyprawiona to i ja psychicznie mogę juz rodzić;)

reklama
Do góry