reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

MARLENKUS super :-)

ANNA fotka boska i ten uśmiech! Powodzenia &&&&&& :tak:

No to pieknie zaczyna sie sierpien :-) moj stary wczoraj oblewal Wojtka i jeszcze nie wrocil :szok: i moi chlopcy juz nie spia :sorry2:

Milego!

reklama
Anna &&&& zaciskamy :-) fotka boska :-)

Marlenkus Gratuluje :-)

Gorgusia super ze juz do domku wychodzicie. :-)

Placzki / placze to mam nadzieje ze jakis kolejny etap przed porodem . Ja tylko mam nadzieje ze po to się nie będzie powtarzać.

Ja sie wlasnie obudzilam z meeega bolem dolu brzucha , oj i wystraszylam sie o te moja blizne . Jakos sie do lazienki dotoczylam , wracam patrze a to moja 4 latka w nocy do nas przywedrowala i mnie mysiala nozkami podogniatac grrr.... Mam nadzieje ze bol sie rozejdzie bo bedzie zle. I na dzis mocne postanowienie po 19 nic nie jem. Wczoraj zjadlam jogutt i drozdzowe i dzis czuje jak mi wszystko chodzi gdzies gdzie ten moj żołądek aktualnue jest.

Ulika pisalam posta w nocy i mi wcielo :/ wiec moj lekarz rowniez twierdzi ze nie ma przeciwskazan do sn dwa razy go to to pytalam i powiedzial ze no chyba ze urosna jak wielkie moje akurat sa po prawej stronie. I tak jak tobie dokluczaly mi bardziej w 7-8 miesiacu ale w nocy byly mega napuchniete i zastanawiam sie czy to od ucisku dziecka czy od tej przypadlosci co mnoe teraz dopadla. Lekarz rowniez mowil ze powinny zniknac po porodzie a jak nie to trzeba bedzie leczyc bo ja rowniez mam na prawej nogdze pojawialy sie razem z tymi co na sromie.
Anna jaka usmietnieta na zdjeciu ;) chcialabym tak rodzic ! I jeszcze raz kciuki trzymam i czekam na wiesci !

A mam glupie pytanie przy zzo mozna chodzic czy to opcja tylko z lezeniem? I po urodzeniu normalnie sie wstaje czy to jakos inaczej wyglada ?

Marlenkus wielkie gratulacje dla mamusi sierpniowej i pierwszej malutkiej sierpnióweczki :)

Anna to czekamy na wieści, ten Twój uśmiech napawa optymizmem :D tylko u mnie nie będzie znieczulenia. ;)

Ostatnia edycja:
Ja przy pierwszym zzo też się smialam,teraz bez zzo nie było mi tak do śmiechu ;-)
Co do chodzenia to zależy. Czasem dadzą tyle że lżej znosisz skurcze i możesz chodzic a czasem za dużo ( jak u mnie) i nie czułam nic od pasa w dół,więc o chodzeniu nie było mowy.

reklama
Do góry