reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2014

MARLENKUS super :-)

ANNA fotka boska i ten uśmiech! Powodzenia &&&&&& :tak:

No to pieknie zaczyna sie sierpien :-) moj stary wczoraj oblewal Wojtka i jeszcze nie wrocil :szok: i moi chlopcy juz nie spia :sorry2:

Milego!

reklama
Anna &&&& zaciskamy :-) fotka boska :-)

Marlenkus Gratuluje :-)

Gorgusia super ze juz do domku wychodzicie. :-)

Placzki / placze to mam nadzieje ze jakis kolejny etap przed porodem . Ja tylko mam nadzieje ze po to się nie będzie powtarzać.

Ja sie wlasnie obudzilam z meeega bolem dolu brzucha , oj i wystraszylam sie o te moja blizne . Jakos sie do lazienki dotoczylam , wracam patrze a to moja 4 latka w nocy do nas przywedrowala i mnie mysiala nozkami podogniatac grrr.... Mam nadzieje ze bol sie rozejdzie bo bedzie zle. I na dzis mocne postanowienie po 19 nic nie jem. Wczoraj zjadlam jogutt i drozdzowe i dzis czuje jak mi wszystko chodzi gdzies gdzie ten moj żołądek aktualnue jest.

Ulika pisalam posta w nocy i mi wcielo :/ wiec moj lekarz rowniez twierdzi ze nie ma przeciwskazan do sn dwa razy go to to pytalam i powiedzial ze no chyba ze urosna jak wielkie moje akurat sa po prawej stronie. I tak jak tobie dokluczaly mi bardziej w 7-8 miesiacu ale w nocy byly mega napuchniete i zastanawiam sie czy to od ucisku dziecka czy od tej przypadlosci co mnoe teraz dopadla. Lekarz rowniez mowil ze powinny zniknac po porodzie a jak nie to trzeba bedzie leczyc bo ja rowniez mam na prawej nogdze pojawialy sie razem z tymi co na sromie.
Anna jaka usmietnieta na zdjeciu ;) chcialabym tak rodzic ! I jeszcze raz kciuki trzymam i czekam na wiesci !

A mam glupie pytanie przy zzo mozna chodzic czy to opcja tylko z lezeniem? I po urodzeniu normalnie sie wstaje czy to jakos inaczej wyglada ?

Marlenkus wielkie gratulacje dla mamusi sierpniowej i pierwszej malutkiej sierpnióweczki :)

Anna to czekamy na wieści, ten Twój uśmiech napawa optymizmem :D tylko u mnie nie będzie znieczulenia. ;)

Ostatnia edycja:
Ja przy pierwszym zzo też się smialam,teraz bez zzo nie było mi tak do śmiechu ;-)
Co do chodzenia to zależy. Czasem dadzą tyle że lżej znosisz skurcze i możesz chodzic a czasem za dużo ( jak u mnie) i nie czułam nic od pasa w dół,więc o chodzeniu nie było mowy.

reklama
Do góry