reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Fiuu- a jaki to był sposób?

Kacper co 4h ma 39 stopni.... Nie daje robić sobie okladow. W niedzielę była u mnie siostra z chorymi dziećmi...
Ewaelinka? Co z Tobą? Odezwij się Kochana.

reklama
Hej dziewczynki
Oczywiście was nie nadrobię. Czy oprócz mnie i Ma_Duni któraś urodziła jeszcze?
My jako tako. Trochę problem mamy z karmieniem. Mimo że mam pokarm (już po 30 ml z jednej piersi) to mała nie chce ssać. W ogóle bardzo trudno ją wybudzić do karmienia. No ale mam nadzieję, że w domu się rozkręci.

Bardzo bym chciała iść dziś do domu. Moja lekarka ma dziś dyżur i liczę, że mnie wypuści.

W szpitalu jest tak tragicznie gorąco, że bierzcie sobie dziewczyny dodatkowe koszule, bo oszaleć można.

Trzymajcie się ciepło, pozdrawiamy.

Kuska! Ja nie spie dzis od 4tej i próbuje sama siebie oszukac, ze śpię. Wczoraj mialam dola znowu wieczorem. Zle samopoczucie i stres. Wczesnie usnelam a dzis zonk!:baffled:
Czym bliżej terminu to ja bardziej swiruje! Z Alim tak nie mialam! Chyba za stara juz jestem! Ehh!

Gorgusia, Kaspian zdrowka dla synkow! Oby szybko wyzdrowieli!

Kahaka trzymam kcouki za karmienie i za szybkie wyjscie!

Hej ;-)

U nas ok :-) dzisiaj juz mały nie budzil sie co 2h hihi.. pobudka o 23.30, 2 i teraz po karmieniu leze na mnie :-)

KAHAKA cierpliwosci w karmieniu.. obyscie szybko wyszly!! :*

FIUFIU ojj strasznie jest goraco.. a masz szanse na sn?

GORGUSIA jak skurcze? Zdrowka dla Kacpra!

KASPIAN zdrowka!

CWIKLA fajnie ze przyjaviolka Ci pomoze :tak:

ANNA obys juz rodzila bo widzs ze masz dosc.,

EWAELINKA jak tam?

MADIDON ANIELKA dla Was szacun! Blizniaki i 2latek wow! Wojtus tylko je i spi ale duzo pochlaniaja czasu takie dzieci

To ktora rodzi nastepna? :-)

Milego!

Amelia - powodzenia :-) Czekamy na wieści i zdjęcia :-)

Ja wyprawiłam męża do pracy, pokręcę się chwilę i jeszcze chwilę chyba pośpię. Dzisiaj o 16 wizyta, na której mamy podobno ustalić termin cc. Chwila prawdy się zbliża :-)

reklama
Amelia powodzenia :)

Atana trzymam kciuki za wizytę :) też chyba zaraz pośpię jeszcze :D

Zdrowia dla Waszych maluchów :( coś krążyć musi vo ja cały czas osłabiona, z rana jakby trochę gardło...takie niewiadomo co. Mam wrażenie, że to sprawka przegrzania i ładowania w siebie zimnego picia plus sen przy otwartych drzwiach balkonu.

Kahaka oprócz Was bie mamy info odnośnie urodzin innych maluchów :D

Fiuufiuu jeśli możesz spróbować sn to może i starego sposobu spróbuj. Jeszcze trochę i sama o nim pomyślę pewnie ;) chociaż na pewno nie ma pewności, że zadziała.

Katrina dobrze, że masz już lepszy nastrój :)

Cwikla właśnie ostatnio zastanawiałam się nad wychodzeniem z dziećmi i znajomymi do miejsc publicznych :D natchnęła mnie wizyta w bardzo przyjemnej kawiarni. Siedziałyśmy z koleżanką i obok nas usiadły rodzinki, razem z nimi chyba z 4 dzieci. I tam był taki kącik dla maluchów. Wszystko fajnie było do momentu kiedy te dzieciaczki wraz z innymi nie zaczęły roznosić tego kącika na strzępy. Rzucały plastikowymi krzesełkami (obok nas), darły się niemiłosiernie, koleżanka mi dała upominek dla małej - to jedna z dziewczynek czekała aż spuszczę z tego wzrok i już raz prawie wyciągnęła i zabrała zawartość.
Moja koleżanka sama ma syna, ale prawie dostała tam szału. Rodzice sobie, dzieci sobie. Jak będę miała takie niedobre dziecko to chyba nigdzie z nim nie pójdę albo przymocuje je sznurkiem do krzesełka bo będzie mi głupio i wstyd, że inni w lokalu muszą znosić coś takiego :D

Angie z czym tak świrujesz?:)

Do góry