reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Witam
Amelia- powodzenia!! &&&

Wczoraj bolal mnie brzuch jak na okres normalnie nic nie pomagalo.. nawet kapiel. Nie wiem czy to skurcze jakies byly czy co ale mały szalał nieziemsko.. juz mialam nadzieje, ze cos sie zacznie a tu cisza. Czy ktoras tez tak boli brzuch?

Amelia &&& zaciśnięte.:-)

Angie nie przejmuj sie , ja tez wczoraj dola zaliczylam . Mega dola ale jakos przeszlo , pewnie im blizej porodu tym bedzie ich wiecej bi i zmeczenie i czekanie nie pomaga . Mnie ostatnio wszystko z rownowagi wyprowadza tylko przy m. sie stopuje bo widze że on tez momentami przerażony.

Mi wczoraj brzuszkowe dziecie dalo do myslenia . Najpierw coś zakulo w pochwie potem chrupnelo a za chwile trochę plynu na wklatke polecjalo. Oj wystraszylam sie , a jak pomyslalam ze nic nie poprane do torby trochę rzeczy brakuje to mi wlosu demba stanely Noc krotka na szczęście nic dalej sie nie dzialo. A teraz czekam do 10 i jade w miasto po resztę wyprawki. Tylko m. wkurzony vo juz mualam sama dalej nie jeździć

Martuska mnie coraz częściej tak boli , nie caly czas ale raz dwa mnie tak łapie w dzien.

Ostatnia edycja:
Amelia - kciuki! Fajny taki porod na spokojnie :)

Izis - u mnie wlasnie tez 'coś jakby gardło' od dwoch dni, nie wiem co/kogo wynic, chyba wlasnie spanie przy otwartym oknie.

Kahaka - wybudzanie dzieci do karmienia, ehhhh temat rzeka. Ja u moich czasami przez pol doby oczu nie widzę ;)

Za to wczoraj miedzy 21.00 a 22 miałam preview tego co to znaczy trójka maluchów.
Małe płakaly co chwila, synek usiłował zasnąć w naszym łóżku, ja próbowałam ogarnąć cala trojke, potem jedzenie dla dziewczyn, M wybyl do sklepu pilnie, jeny ale cyrk. Rąk brakuje.

Gorgusia - duzo duzo zdrowka dla synka! Bida mala przy takiej wysokiej temperaturze. Fakt, teraz lepiej sie nie rozpakowywac.
Siostra troche przegiela odwiedzając Cie z chorymi dziecmi...

A ja wypralam ciuszki dzieci w normalnym proszku, bo sie dzieciowy skończył i małe dają radę, a synek cały w uczuleniu :/

Jutro i pojutrze ma byc brzydka pogoda, wiec niech żyje dzisiejsze słoneczko :)

reklama
Do góry