reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Kiedyś czytałam, że landryny się przydają żeby dostarczyć trochę energii. Czy tsk jest faktycznie to nie mam pojęcia :D

Ja odnośnie odejścia wód słucham mojego lekarza. On mało robi na wyrost, jest zawsze spokojny i opanowany, nie wprowadza napięcia, więc skoro ON mówi, że jak wody odejdą to trzeba jechać - to wg mnie trzeba :D

reklama
Cukierki, landrynki, lizaki...zawierają glukozę, więc dodają trochę energii niezbędnej do porodu, a przecież jeść nie wolno. Dodatkowo sprawiają, że nie wysycha Ci tak w ustach w trakcie 1 fazy porodu.

My właśnie z S wyżerliśmy cały zapas porodowy oglądając Holmes'a.

Ostatnia edycja:
No ja właśnie też zjadam. Poprosiłam dzisiaj o taki zakup żebym mogła coś ciamkać :D

Trochę posiedziałam dzisiaj na placu zabaw ze znajomymi. Zapoznaje się z zasadami placu zabaw ;D niektóre dzieci (zwłaszcza większe i cwane) to bym tak...uhhh nie ważne ;D i Ci rodzice, którzy mają wszystko w poważaniu, zwłaszcza zachowania swoich pociech. Jedna dziewuszka przyniosła tam swoją świnie morską :D był taki moment, że myślałam, iż zostanie uduszona ;)

Jak ja to przeżyje..;D

U mnie w sprawie porodowej też cisza :)

No no...ciekawe co nam noc przyniesie. Kac mi się pochorowal :-( Dostał nagle temp 38.6... Pediatra mówi że wirus i bierze syrop przeciwwirusowy. Oby minęło....
Teraz Antek ma kategoryczny zakaz wyjścia.... Zresztą. Nic nie zapowiada by miał inne plany. Noc z Kacem pewnie będę miała nieciekawą...

dziewczyny spokojnej nocki no chyba, ze niektore wola zeby cos sie dzialo to wtedy niech moc bedzie z wami ;-)
Nie wiem co mnie natchnelo dzisiaj i spakowalam sobie torbe do szpitala, ale tez mam zapytanie do was wiec zapytalam na zakupowym.
Ja z moim slubnym juz pogodzeni:-) humor lepszy i lepsze spojrzenie na przyszlosc :tak: moze wkoncu sie wyspie :)

dobranoc

Ja też rodzić nie mogę jeszcze. Powód jak u Gorgusi - synek z temperaturą 38 stopni i zero innych objawów. Pewnie jakiś wirus :-(

Miłej nocy!
Jutro witamy kolejnego dzieciaczka!! i to w Krakowie!!!

reklama
Oj zdrowia dla dzieci,bidulki męczą sie w taki upał.
Ja spać nie mogę...gorąco,boli żadnych,zastanawi sie czy noe spróbować sposobu sprzed 4 lat. Oj wiele dam za porod sn....

Do góry