Monya81 uzupełnij koniecznie zapasy cukierkowe
))
Izis dzieci są różne ale zawsze to rodzice odpowiadają za beznadziejne zachowanie... brak reakcji dużo mówi o takich ludziach zwłaszcza kiedy pociecha niszczy coś co do niej nie należy... to przykre, że nie uczą dzieci szacunku do ludzi i przedmiotów. Ale też pamiętaj, że są etapy w rozwoju maluchów kiedy zwyczajnie są momentami okropne i tyle
Anna bardzo Ci współczuję dolegliwości... nacierpisz się
ale cieszę się, że pospałąś troszkę i czekam na opis nocnej przygody.
Gorgusia , Kaspian
zdrówka dla Dzieci
nieco nie w porę
ale co zrobić
Cwikla fajnie, że miałaś miły wieczór nie ma to jak relaks w dobrym towarzystwie
Katrina super, że nastala zgoda
Fiuu życzę Ci abyś już urodziła i to tak, jak chcesz
)))
Kahaka
szybkiego powrotu do domu i zgrania z karmieniem
Angie ja też nieco świruję... ściskam
Naktusia Wy to sobie genialnie dajecie radę - miło się czyta Twoje posty
)))
AMELIA &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& POWODZENIA!!!
Atana powodzenia na wizycie
daj znać na kiedy cc
Martuśka mnie boli jak na @ kiedy mam skurcze ale napięcie brzucha temu towarzyszy...
Agula a Ty jesteś pewna, że zakupy to dobry pomysł po wieczornej akcji?
Madison i tak super jesteś zorganizowana
a z 3 dzieci będą też gorsze chwile....
Dzień dobry
Spałam dobrze... skurcze no cóż chyba już ze mną będą każdego dnia do porodu
zaczynam się przyzwyczajać
jeszcze muszę wytrzymać minimum 4 dni a najlepiej do 8 sierpnia.
Maja codziennie dzwoni z Kolonii zadowolona
mój mały farmer... pod opieką ma osła, kozę, kota, jedną kurę, królika... i kocha Lamę
)) mój mały autsajder za dziećmi nie przepada ale z powodu zwierzaków jest w siódmym niebie
))
Mąż włąsnie wiezie moje siusie do badania... ale teraz kiedy biorę leki dopochwowe na mojego paskudnego gronkowca to nie wiem czy te wyniki jakieś wyjdą... mimo, iż zachowałam maksimum higieny aby cewka moczowa była czysta
no nic... zobaczymy koło 14
Uprałam naszą spacerówkę ale okazało się, że nie rozkłąda się na zupełnie płasko... i jest napisane na wózku, że odpowiednia jest dla dzieci od 6 miesiąca życia... więc mój plan nieco diabli wzięli...
Ewcol, Ewaelinka dajcie znać