reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Martuskaa Julian dzień przed porodem wogole się nie ruszał, pojechaliśmy nawet do szpitala sprawdzić czy wszystko ok i było rozwarcie na 2cm. 24godziny później wylądowałam na porodówce. Z kolei z Florian rozpychał się do samego porodu...

Ja tam w szpitalu się nie ficzę, na porodówkę pojechałam też soute, bo jakoś robienie makijażu o północy uznałam za stratę czasu, zresztą już widziałam siebie z tym rozmazanym tuszem i podkładem spływającym w tym upale... Na codzień lubię lekki makijaż i fajne ubrania, ale w domu jestem zdeklarowaną dresiarą zimą i lekkie wydanie sportowe latem. :-D

Dzisiaj zmierzyli Florianowi saturację, bardzo dobra, zważyli, ubytek masy w normie, i pobrali krew na przesiewowy test na choroby metaboliczne. A jeszcze miał badanie słuchu, też wszystko w porządku.

Ja niestety czuje dyskomfort w podwoziu, mam nadzieję, że to tylko szwy ciągną, choć lekki bol jak na @ też odczuwam... Jutro kontrola i niech wszystko będzie w porządku, bo ja chce do domu...

Ma Dunia - na pewno bedzie wszystko ok....
ja rozwarcie już mam na 2cm... jedyne czego brakuje do całej akcji, to skurcze.... za cholercię nie wiem, jak zrobić, żeby do mnie trafiły:-D

ja znowu z tych, co raczej się nie malują, bo nie umiem:-D na codzień jakiś puder i tyle.... ale odkąd jestem w ciązy i na L4 w ogole nic nie używam, poza kremem... ale krem to nie makijaż;-)
właśnie, też się ostatnio zastanawiałam, co się dzieje z Kami....

Anna - jak tam? mija ten ból?

Ja męczę sie z biegunką.. W poprzedniej tak się zaczynało w przededniu...
Znalazłam wiesiołek (został po staraniach) biorę od dziś.

MaDunia - to trzymam kciuki abyś jutro mogła wyjść ze swoim skarbkiem do domu i żeby u Ciebie było wszystko ok

Magda moze zeby se ssac hihi bo jesc niemozna.
Ulika niestety bol jest. Maz dalej w pracy niebefe do niego dzwonić bo on i tak zestresowany chodzi.co zadzwonie to sie pyta czy juz ma jechać.

Ja właśnie ogladam TLC i porodowke.

reklama
Ten typ tak ma :) ja mam to samo więc jak czegoś potrzebuję to piszę sms żeby zawału nie dostał jak mu się wyświetlę dzwoniąca :)

Właśnie się zmierzyłam w pępku i wow! 110 cm. Tak sobie myślę że maluszek musiał zejść nisko - zawsze mierzę się w tym samym miejscu. Niemożliwe żeby w 3 dni ze 107 do 110 przeszło bez zwiększenia wagi mojej. Więc chyba zszedł niżej :)

Do góry