reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

u nas wydali ogłoszenie o silnych burzach i gradzie do 4cm... wieczorem. a ja chcialam zabrac mlodego z przedszkola i podjechac nad bajorko nózki pomoczyc i nie wiem czy to dobry pomysł. ale chyba do 19:00 nie bedzie jeszcze armagedonu?

byłam w lumpku,kupiłam sobie boską sukienkę, juz sie wyprała i wyszuszyla (plus pogody) także zaraz się w nią "wbijam" i śmigam gdzieś z Lulem.

reklama
Jejku ale ja dzisiaj nieobecna.Ale i pogoda do d.... i wsciekla na meza jestem i wogole dzisiaj dzien depresynjny i kilku swiadomych rzeczy ktore sobie "uswiadomilam" ...Niewazne musze sie pogrysc z tym sama...

Bardzie sie ciesze za Ewcie i Natkusie ,ze idziecie do domu dziewczyny teraz dupe na super gluu przykeic i lezec.

WIecie co porobilam pozadki w garderobie bylam bezlistosna dla mojej odziezy.Wyrzucilam wszytko co minimum pol roku niemialam na sobie i to co zawsze bylo zal "a bo moze zaloze" To samo zrobilam z meza cichami.Kto by to widzial zeby facet mial 100 razt wiecej ubran niz jego zona tak samo u niego z butami.Ja mam dwie pary trampek jedne baleriny jedne na koturnie (ktore chyba tez pojda w smieci) chyba dwie pary sandalkow, i 3 pary adidasow ale kazda z nich na inna pore roku i pogode. A on 10 par trampek, 4 pary adidasow takich wiecie ala eleganckich skorkowych niesportowych , dwa klakierki ,jedne japonki i dwie pary adidasow sportowych :/ cos tu chyba niegra nie...
Ide polezec kobity.I pomyslec nad tym co sie dzieje.

o jakie świetne wieści :-)

Natkusia, Ewaelinka- - Dziewczyny super że wychodzicie :)

Gorgusia - zdrówka dla synka .

Kaspian - ale przygoda z rana :) zapomnieć zabrać siuśków jeszcze mi się nie zdarzyło , za to zapomnieć nasikać do kubka prawie zawsze:)

Martyna - i jak byłaś u dentysty ? , mój mąż jak mu 8 - ki wychodziły podkradał córce żel na ząbkowanie , ale pewnie tego też nam nie można ..

Anna - oby humor powrócił , głowa do góry :tak: , i powiem Ci że mój też ma więcej butów :) nie wiem jak to się dzieję .

Kupiłam małej dziś w ikei pieczątki w pisaku , wyszłam na chwile do łazienki i mam pół prześcieradła w zielonych żabach ….a ona całe nogi ….nie wiem czy się śmiać czy płakać

Ewaelinka i natkusia - super wieści, cieszę się razem z Wami
Amelia - może mała projektantka rośnie

Ja dziś nie mam dobrych wieści, byłam z córką na kontroli u ortopedy i wyszłyśmy obie zapłakane i ze skierowaniem do szpitala dla niej, znowu !!!!. Załamałam się uwierzcie, tak bardzo mi jej żal, że tyle cierpi. Teraz zrobiły jej się skrzepy w tym kolanie i muszą znów robić artroskopię i płukać kolano. Wyć mi się chce. Dlaczego tak się wszystko komplikuje. Nie pisane mi jest leżeć w tej ciąży :-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Ja melduje sie ze swojego łóżka w domu :-) mhmm jak dobrze! G. pojechał po Michaśka bo jest u mojej sis także go całego wyprzytulam :-)
Dzwoniłam do mojego lekarza i mam pojawic sie u niego we wtorek. Chce zobaczyc cała dokumentacje szpitala i przede wszystkim mnie zbadac.

EWCOL biedactwo współczuje :-(

Od jutra postaram sie Was ogatniac nie bieżąco ;-)

Natkusia, Ewelinka co za zgranie:-) Super ze wychodzicie i jesli bedziecie grzecznie lezec w domkach to tak dolezycie do swoich terminow albo i jeden dzien dłużej!:-)

Ewcol biedactwo współczuję i coreczce i Tobie ze musisz teraz przez to wszystlko przechodzic. Mam nadzieję ze to kolano jej w koncu wylecza! Powodzenia! Trzymaj sie cieplo!

U nas jutro impreza mlodego w hulakuli i musze sie trochę zrobić co by mamusiek ze szkoly nie straszyc. Zreszta nie czesto wylaze do ludzi. Zaraz sobie jakieś manicury uskutecznie a co...

Oj widzę, że żadnej z nas lekko ciąże nie przebiegają mi w okolicach 18 tyg pojawiły się skoki ciśnienia i muszę brać dopegyt, a teraz jakieś paskudne bezobjawowe zapalenie dróg moczowych i furagina i antybiotyki i hormony chyba szaleją bo handra znów mnie łapie ehhh

reklama
Cześć żabeczki moje ;*

DZIEKUJE ZA WSPARCIE ;*******

JUŻ JESTEM PO...... PO WYRWANIU ÓSEMKI :-(
ZA BARDZO NAPIERAŁA NA NERW I WYJŚĆ NIE MOGŁA.. KURCZE te szwy bardzo ciągną i boli jak szlag

Powiedzcie mi proszę rano zażyłam 2x PANADOL (Paracetamol) i 2 razy po południu APAP. Czy tyle tylko mogę ??? Nie chcę zaszkodzić małemu, a ja nie wytrzymam chyba :(

Dostałam też ELUDRIL - taki eludrillll.jpg

Ale pisze na nim że nie wolno stosować w ciąży. Lekarz mówił żebym chociaż wieczorem przepłukała. Bo to jest z alkoholem. I nie wiem już..

Załączniki

• eludrillll.jpg
    eludrillll.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 26
Do góry