reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

EWCIA super :-):-) :* bedziemy razem grzac dupcie w łóżku :-D

Ja czekam na wypis jeszcze no i mój G. przyjedzie po mnie ok 14.30 bo jest w pracy.

reklama
Ewaelinka super, w końcu domek. Tylko Ty jak Natkusia pilnuj się i leż jak należy choćby nie wiem co posprzątać trzeba było to trudno :-)
Pozytywne wieści dziś, pewnie reszta dziewczyn z wizyt też przyniesie.. oj aż miło. I super to chyba na inne z nas wpływa.
U mnie jeszcze 2 dni i skończone 30tc i 7 tyg, plus chyba 6 dni do cc :-D Już odliczam kiedy się zmienia tydzień z 8 na 7 etc :-D

:) jak fajnie, że wracacie do domku :))))
Ja dziś lenię się zgodnie z obietnicą... nie było łatwo ale po wczorajszych bólach w dole brzucha nie wygłupiam się i nieco oszczędzam...

no i chcę wyjść dziś z dziewczynami z pracy więc do 16 się lenię :) to może potem dam radę dłużej z nimi posiedzieć :)

sylwia_k na ból gardła polecam argentin-t jest to naturalny preparat przepisał mi mój lekarz rodzinny i ból gardła minał w ciągu 3 dni a męczyłam sie chyba z dwa tygodnie i jeszcze Acerola Plus naturalna Wit. C.

Ewaelinka84 jeszczę tę chwilkę wytrzymaj, a w domu to już co innego, leżenie, leżenie , telewizja, jedzenie, WC i znów leżenie.
:tak:
Jeszcze za tym zatesknimy, jak sie maluchy porodzą.

Ewaelinka,Natkusia- super! Tylko powiadam Wam- macie LEŻEĆ! Bez jakichś jaj!!!

Kaci śpi,ja robię drugą część obiadu. Cukinie faszerowaną :-)

Do drzemki jakoś z Młodym daliśmy radę w domu choć rwie się na dwór bardzo. Wieczorem pójdziemy na spacer bo słońce będzie słabsze. O 18 kolejny zastrzyk....masakra jakaś.

Sylwia-ale Cię trzyma! Jak Kaca puści to może jakaś kawa? :-)

A ja teraz szybki obiad i obiecałam Agacie wycieczkę do zoo, ale będę odwlekać jak długo się da. Byłyśmy wczoraj, ale było już zamknięte. Jeszcze kilka rzeczy na mieście i znów będzie wieczór.

Ja tak wpadłam na chwilke, pózniej wrócę do Waszych postów.

Podzielilam sie moja radością na Wizytach :)

Ewaelinka i Natkusia - alez super zgranie :) Swietnie, ze wychodzicie! Wyobrazam sobie Wasze uśmiechy! :)))
Tylko teraz to juz na poważnie - leeeeeezec w domu! A jak by sie chciało dupke ruszyć to proszę sobie przypomnieć ten strach zaraz po przyjęciu do szpitala.

reklama
Cześć kobietki:-) Próbowałam nadrobić te 30 stron zaległości, ale w połowie postanowiłam już po łebkach czytać, bo za dużo tego. Za tydzień idę na urlop i będę bardziej na czasie:-)
Wczoraj byłam w biedronce, zakupiłam dwa biustonosze, leginsy i sukienkę, chusteczki, płatki kosm. i jakieś inne pierdółki. W sobotę planujemy z mężem wypad do sklepu po wózek;-)
Dzisiaj u mnie straszne upały, ledwo daje radę. Prysznic był rano, potem do pracy, po pracy znów prysznic. Teraz siedzę pół naga z wiatrakiem nastawionym na buźkę :-D Byłam dziś u ginekologa na badaniu. Jak ogarnę wątek wizyt u lekarza, dopiszę zaraz co u mnie.
Idę podgrzać mężowi obiadek. Trzymajcie się dzielnie. Dzisiaj można bez obwiniania się jeść lody :-):-):-)

Do góry