Martyna93 idź do apteki i ci coś dadzą, ja pamiętam że przed ciążą smarowałam dziąsła i ósemki Dentosept A i takim żelem, chyba Dentinox N. Oczywiście zapytaj, czy nie szkodzą dziecku. Moje trzy ósemki wychodzą od kilku lat i porządnie wyjść nie mogą
raz to tak napuchłam, że musiałam brać antybiotyk i jeść przez słomkę jakieś papki, bo nie mogłam buzi otwierać :-( teraz dokuczają mi co jakiś czas, ale nie aż tak bardzo, nawet w tamtym tygodniu mnie jedna bolała.
Mój M w tym roku jedną wyrwał, i teraz szykuje się na kolejne wyrwanie, ja po ciąży chyba też o tym zacznę myśleć, bo ile można się z nimi męczyć.
natkusia oszczędzaj się, pewnie to nie będzie łatwe bo ja sobie nie wyobrażam leżeć kilka tygodni i nic nie robić... Ale jak trzeba to trzeba.
U mnie też zaczęły się kiepskie noce, kręcę się, do łazienki częściej biegam i usnąć nie mogę. Choroba mi chyba powoli przechodzi, katar mniejszy i już gardło aż tak nie boli. Ale jeszcze gardło brzydkie i jak zadrapie, to mam atak kaszlu:-( może w końcu przejdzie całkowicie, bo już ponad 2 tygodnie to trwa.