reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Ania mi sie podoba bardzo ta wanienka i mozliwosc jej zlozenia (bo to taka harmonijka ??)
Przydaloby mi sie cos takiego bo ja mam ta normalna a to duzo moejsca zajmuje

reklama
Ewa dokładnie sklada się ja tak fajnie od srodka na zewnątrz i z zewnątrz do srodka. Z tymi zwyklymi wlasnie o to chodzi ze za duzo tego miejsca zajmują. Ja np mam bardzo małą łazienke i tam niema mowy o zwyklej. Jak stala tam Maxia zwykla tozesmy zawsze z nia walczyli. Bo wchodzisz pod lrysznic wanienka. Wyciagasz ja, wychodzisz spod prysznica i znowu. Na dłuższą metę to nie zdaje egzaminu. Choc ze stojakidm fajna ;-)

Dzień dobry :)
Dzisiaj moje dziecko wstało o normalnej porze nareszcie :)
Wczoraj wieczorem jeszcze prałam Agatki spacerówkę, bo już była tak usyfiona, że wstyd po mieście chodzić.

Natkusia, życzę samych dobrych wieści!

Ewaelinka Tobie też!

Dziewczyny, które mają kartę do Rossmanna - do 29 maja jest -20% na wszystko (!!!). Tylko trzeba na stronie coś tam zarejestrować.

Natkusia trzymam kciuki, dzis wyniki :-)
Ewa tez bym sie zaraz nakrecila I miala tysiace roxnych mysli I wytlumaczen.. Ale wiem, ze czasem nie warto. Do 9 to jeszcze chwilka, wiec niedlugo. Trzymam kciuki oczywiscie.

Od Wczoraj maly sie rusza jeszcze wiecej, jskby nie przestawal. Zauwazylam, ze Co pewien czas odczuwam cos w stylu hmm jego skokow rozwojowych. Czuje kiedy bardziej rosnie jskby etapami I jak ruchy sie zmieniaja. Powiem Wam, ze Troche to boli.. Szczegolnie jak cisnie w miejsce pezepuklin czy tez tego bez miesni.. Wstyd ale Wczoraj bylam ym zmevzona a dopiero Co czekalam sz maz ruchy poczuje :-):p smieszne.. Ale czas szybko leci.

Dzis w koncu mam dzien lenia, Bardzo sie ciesz :-)

Dzień dobry Wszystkim ...

UMIERAM !!
Tak okrutnie boli mnie dziąsło, że zaraz zwariuje, w nocy napuchło tak bardzo... nie mogę zamknąć buzi i złączyć zębów :no:
Chyba to ósemka kolejna z dołu idzie..

Co mam zrobić teraz, mojej dentystki nie ma.... tzn jest ale nie przyjmuje na NFZ już bo jakiś punktów nie ma.. wizyta dopiero 2 czerwca :( , nie znam żadnego prywatnego, taniego i dobrego lekarza w Krakowie, który mógł by mi pomóc..

DLACZEGO JA :-:)-:)-(

Martyna, współczuję :/ kup sobie w aptece taki preparat na opuchnięte dziąsła, taki ziołowy. Mi pomagał, jak ósemki rosły. Nie pamiętam jak się nazywa, ale w aptece doradzą.

Lilith, mnie mała strasznie tłucze w lewą pachwinę. Bardzo nieprzyjemne to jest, czuję jakby mi piętę albo piąstkę w to miejsce wkręcała, normalnie czuję to prawie w nodze.

Witam.
Natkusia i Ewaelinka niech to9 wreszcie sie konczy i wracajcie do domu!

Martynka wspolczuje ;( mnie tez pobolewal zab ale naszczescie przestal!!

Martyna - ja chodzę do świetnej dentystki, dr Elżbieta Żurkowska przyjmuje na os. Złotego Wieku 77, tel. 012/619-92-10

tu masz wskazówki dojazdu Stomatolog Kraków - dentysta, protetyka, leczenie, to jest niedaleko od Ciebie, tramwajem moze 10 min przy placu na Zlotym Wieku :) Ceny ma przecietne a jest staranna i dobra, nic mi sie nie podzialo z tymi plombami, ktore mi robila :-)

[h=2][/h]

reklama
Cześć.
dziewczyny czy wy też cierpicie na bezsenność? Ja z zegarkiem w ręku przesypiam godzinę a potem do rana z boku na bok, wstawanie i wyglądanie przez okno :/
Witaj!
Ja wstaję do łazienki około 1.00, ale potem znów zasypiam. Bezsenność była wcześniej, teraz mam mocno pokręcone i męczące sny, rano się budzę i mam kołowrotek myśli. Czyli noce przesypiam, ale nie jest to relaksujący sen...
Nie wiem czy juz szukam powodow czy wymyslam ,ale odnosze wrazenie ze wszyscy wiedza odemnie wiecej i tak jakby cos ukrywali -nawet moj m. Mi napisal ze zawiezie malego do szkoly i szybko przyjedzie ---ale nie jestem malym dzieckiem zeby mnie nie informowali ,,,,do 9 to ja chyba urodze tu z milion razy ---psychicznie wysiadać :-(
Zauważyłam, że tutaj zazwyczaj dobrzy lekarze nie stawiają żadnych diagnoz jeżeli nie mają wszystkich wyników, odwrotnie niż w PL gdzie skierowań nie chcą dawać i diagnozują na piękne oczy. Poczekaj spokojnie na lekarkę, wiem, że trudno, ale wkęcanie nic nie daje pozy tym, że sama się denerwujesz. Jesteś pod dobrą opieką, trzymam kciuki za dobre wieści.
Ja dzisiaj na wizycie dowiem sie w koncu co i jak! Przynajmniej mam taką nadzieje a jak nie to rozwale tą bude :cool2: wiec prosze o &&&&&!
Kciuki zaciśnięte!
Tak okrutnie boli mnie dziąsło, że zaraz zwariuje, w nocy napuchło tak bardzo... nie mogę zamknąć buzi i złączyć zębów :no:
Chyba to ósemka kolejna z dołu idzie..
Współczuję...

Jutro wybieram się na ekspresowy kurs szkoły rodzenia, tak w formie przypomnienia. Mam nadzieję, że obejrzę też porodówkę, na wieczorze dla przyszłych rodziców były tłumy i nie udało nam się podpatrzeć czy coś się zmieniło od porodu Juliana. Mam nadzieję, że wytrzymam te 5 godzin.

U mnie pada, powietrze rześkie, rośliny w ogrodzie odsapną po tych upałach.

Do góry