reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Ja też, wystarczy pobudka na siusianie o 2 w nocy i rzadko kiedy zasnę przed 6 tą. W tym tygodniu raz zdarzyło mi się przesapć twardym snem od 22 do 7 rano, nawet nie budzialam sie na wizyty do łazienki i byłam w takim szoku, że zaczęłam podejrzewać, że coś jest nie tak. Na szczęście poranne kuksańce mnie uspokoiły.

reklama
Witajcie dziewczynki :-) u mnie również ze spaniem nie tak ,,,brak dogodnej pozycji i jeszcze ta duchota do tego lapie stresa bo ok 9 ma byc moja lekarka u mnie ,,,,a wczoraj na zmiane kroplowki pigula powiedziala ze mam sie nie stresowac i rano obfite sniadanko zjesc :-/ o co jej chodzilo ??? Nie wiem czy juz szukam powodow czy wymyslam ,ale odnosze wrazenie ze wszyscy wiedza odemnie wiecej i tak jakby cos ukrywali -nawet moj m. Mi napisal ze zawiezie malego do szkoly i szybko przyjedzie ---ale nie jestem malym dzieckiem zeby mnie nie informowali ,,,,do 9 to ja chyba urodze tu z milion razy ---psychicznie wysiadać :-(

Za wszystkie wizyty trzymam kciuki !!!! I prosze sie dzis nie forsowac -oglaszam dzien lenia !!!!

Aaaa napisalam dokladnie wczoraj na whats up do kolezanki ,(polki) ale wiecie dla niej niemiecki nawet w dziedzinie medycznej to pikus -a wiec napisalam jej te wszystkie oznaczenia zeby mi to rozszyfrowala i jednak wszystko dobrze zrozumialam tutaj wam skopiuje co mi napisala :

Ten Fundusabstand jest: Ginekolog bada jak daleko jest macica rozwinieta i wpisuje sobie dokladne punkty, w twoim przypadku jest tak,ze macica jest juz za daleko rozwinieta na ja ten tydzien ciazy, dlatego tak wpisala,bo twoja macica jest juz tak daleko jak powinna byc okolo 36 tygodnia ciazy

Caltha biedne te twoje pralki. Tak je wieszasz i wieszasz.hihi
Witam sie Chyba jak dla mnie o pol godz za wcześnie. Ale mialam mega skorcza w lydce i nieudalo mi sie go powstrzymać od teksanskiej masakry...
Ewcia moze nic niemowia bo niemaja co mowic.a ty niepotrzebnie się stresujesz. Albo przeciwnie nic nie mówią żeby cię nitestresowac a ty im na odwrut...

Dzień dobry,
Ewcia- ja bym się bardziej stresowala gdyby kazali nie jeść i być na czczo . Będzie dobrze!
Jeszcze śpimy....M w pracy. Kac ma posklejane oczka :-( Niech te chorobska idą precz...

Noce są takie upalne,że ranka nie mogę się doczekać i od 2 budze się co chwila....

Hejka :-)

Ja dzisiaj na wizycie dowiem sie w koncu co i jak! Przynajmniej mam taką nadzieje a jak nie to rozwale tą bude :cool2: wiec prosze o &&&&&!

MONIA ale trzaskasz posty! Pieknie

EWAELINKA spokojnie Kochana! Ja wiem, że w szpitalu czepiamy sie kazdego słówka i dopisujemy historie :sorry: poczekaj do 9, bedzie dobrze! I tak jak GORGUSIA pisze.. bardziej bym sie martwila jakbyś musiała byc na czczo.

GORGUSIA zdrowka dla synka!

:*

Natkusia trzymam kciuki i to bardzo mocno !!!!!!!
Napisalam o tym najedzeniu sie bo przy Oliverze tak mialam ,przyszla do pokoju kazala isc na sniadanko ,ja tu sobie pojadlam odkladam talerz a ona podchodzi do mnie i mowi to teraz sily sa idziemy rodzic -dlatego mam takie skojarzenia :-/

Gorgusia zdrowka dla malenstwa !!!! A i wlacz nagrywanie jak bedzie w tvn ;-) nie daruje sobie jak to przegapie ;-)
Przedchwila byla pigula i z laski wziela mnie pod prysznic teraz moga mnie znowu dolnie molestowac czuje sie jak nowo narodzona i za raz sniadanko :-) a pozniej chwila prawdy mam nadzieje ze ta moja przyjedzie bo zwariuje

Gosia wanienka jako narazie jedyna. Tak do roczku zobaczymy na ile potem starczy...
Monia ja spokojna z tym zabiegiem bo już dawno mnie na to nastawiali od kilku lat, ale najpierw chceli lekow poprubowac na ile leki pomogly to zabieg sie oddalal.

Dziewczyny trzymam za was kciukasy a teraz ide z wsiurkiem.

reklama
Ha bede sławna :cool2::-D

EWCIA nie nakrecaj sie i poczekaj spokojnie ma swoją lekarke.. wiem, że łatwo sie mówi ale tylko spokój Cie uratuje :tak: :*

Do góry