Ja obserwowałam cykl i też wiem, że owulacja mi się przesunęła i miałam 22dc
to pomogło również lekarzowi.. bo w ostatniej ciąży owulka przesunęła mi się o 10 dni (ja o tym nie wiedziałam), na USG miało już coś widać a nie było i miałam podejrzenie ciąży pozamacicznej.. strachu się najadłam
SUNNY Kochanie.. może to krwawienie tylko przejściowe.. poczekaj do poniedziałku :* nadal mocni trzymam &&&&&&&& i wierze, że z fasolką wszystko będzie dobrze!
CWIKLA nie mam pojęcia z tymi bólami.. w zaawansowanej ciąży to tak hmm.. pewnie Twój organizm tak reaguje
MADUNIA dobrze, że lepiej już :-) szybko nam wyzdrowiej!
FIUFIU to normalne, że się boisz.. każda z nas się boi
ale będzie dobrze.. bywaj u nas częściej
MALUSIOLKA to do cholerki skoro nie wiesz kiedy była owulka to po co Ty się stresujesz? Mało Ci stresów? Ja Ci chyba nakopie do doopki! Czekaj spokojnie na powtórkę bety bo na pewno będzie dobrze!! :-)
DOMI mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę!! :*
KLAUDIA u nas też z tym problem.. tzn ja się boję
z Michałową ciążową miałam wiecznie problemy i zakaz seksu i chyba mi to zostało.. w poniedziałek na wizycie popytam gina i jak da zielone światło to się przekonam bo brakuję ;-)
Przypominam o naszej liście :-)
https://www.babyboom.pl/forum/sierpien-2014-f548/lista-sierpniowek-bez-komentarzy-68998/ Jeżeli kogoś nie ma a chce być wpisany do proszę o dane!