reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Maaatko, parę dni mnie nie było, i nie nadążam nadrabiać postu, fajnie że się tak rozbudował forum.
Dalej nie mam objawów widocznych, tylko piersi są coraz ładniejsza.
Dziewczyny, jeśli mogę zapytać, też czujecie niechęć do seksu, i strach że coś się może stać?? Aż mi szkoda mojego nie-męża, ale nie będę się zmuszać przecież :zawstydzona/y:

reklama
Klalalaudia u mnie z seksem to troszke inna sprawa, czasami mam ochote ale strasznie sie boje. Biedny moj maz. Od punkcji mamy post czyli juz 25 dni :( On na szczescie rozumie cala ta sytuacje. Moze po dzisiejszym usg pani doktor uspokoi mnie troszke

Afja zazdroszcze Ci tego braku obaw. U mnie to jest ogromny strach, z tego wszystkiego nawet wlasnego kota na rece sie boje brac... a ona zaledwie troszke ponad 3 kg wazy.

bylam wlasnie zmienic wkladke i znalazlam spory skrzep taki.....specyficzny, dziewczyny po stracie powinny wiedziec o co mi chodzi. Nawet sie nie nastawiam ze sie udalo. Jutro jade na AE znowu zeby tylko potwierdzic.
Trzymam kciuki za reszte z was kochane!!! :*

Sunny kochana, oby to nie bylo to co myslisz! Jesli sie uda i fasolka wciaz jest z Toba, polecam ci strone: Buy Duphaston Online Without Prescription Mozna na niej kupic Duphaston online, bez recepty- To jest progesteron przepisywany przewaznie przez ginekologow jesli jest zagrozenie ciazy. Zakup sobie i bierz 3 razy dziennie jak zalecaja. Paczka przychodzi przewaznie w ciagu 5 dni pracujacych. Ja tez jestem z Anglii i dla swietego spokoju sobie go zakupilam aby brac w razie jakichkolwiek problemow, bo wiem, ze na lekarzy za bardzo liczyc nie mozna. To nie zaszkodzi a na pewno pomoze! Pozdrawiam Cie goraco i trzymam kciuki!!!

Klalalaudia- Och z tym seksem to jest ciezka sprawa...ja mam wielka ochote ale ostatnio jak bylam w ciazy to po stosunku zaczelam plamic..potem krwawic...a potem juz fasolki nie bylo. Nie bede mowic, ze to przez seks ale nie chce znowu miec stracha..wolimy na razie z K sie ograniczych do troszke innych przyjemnosci, niz potem znowu rozpaczac:D Ale mysle, ze jak tylko dostane info, ze wszystko jest w jak najlepszym porzadku to czas wrocic do gry!!!:D

Ostatnia edycja:
Ja wiem,że owulację miałam w 25dc. Stąd według OM moja ciąża jest prawie 2tygodnie starsza, a według owulacji to 6tc.
Ja M powiedziałam,że od drugiego trymestru może na coś liczyć. Teraz nie, bo się boję.
Ja już w pracy. dziś do 21.... Co do dźwigania to ja staram się w ogóle nie nakręcać. Zachowuję się normalnie,czuję się normalnie, tylko pryszczata jestem :p

Joanna dziekuje kochana. Jestem 100% pewna ze to to ale dziekuje za stronke, na pewno przyda sie nastepnym razem. Zaczelam teraz troche krwawic i bol brzucha jak przy @ wiec wszystko jest "normalnie"...pojde w poniedzialek na badanie zeby potwierdzic dla swietego spokoju a na chwile obecna musze czyms zajac mysli zeby nie zwariowac. I tak jest lepiej niz ostatnio bo mam kogos przy sobie, za pierwszym razem nie dosc ze bylam gowniara (18 lat) to jeszcze zostalam sama z tym bo moj owczesny sie absolutnie nie poczuwal. No nic, ziemia nie stanela w miejscu, zycie toczy sie dalej....nie ja pierwsza nie ostatnia wiec jakos trzeba z tym zyc ;)

trzymam kciuki za was wszystkie :*

Cwikla, ból krzyża tak jak ból podbrzusza, jest w niektórych przypadkach całkiem normalny :tak:

SunnyGyal, i tak trzymam kciuki, i jestem z Tobą. koniecznie daj znać, jak już będziesz miała pewność!

Klalalaudia, chęć na seks jest, zakaz lekarza też ;-)

Ja obserwowałam cykl i też wiem, że owulacja mi się przesunęła i miałam 22dc :tak: to pomogło również lekarzowi.. bo w ostatniej ciąży owulka przesunęła mi się o 10 dni (ja o tym nie wiedziałam), na USG miało już coś widać a nie było i miałam podejrzenie ciąży pozamacicznej.. strachu się najadłam :sorry:

SUNNY Kochanie.. może to krwawienie tylko przejściowe.. poczekaj do poniedziałku :* nadal mocni trzymam &&&&&&&& i wierze, że z fasolką wszystko będzie dobrze!

CWIKLA nie mam pojęcia z tymi bólami.. w zaawansowanej ciąży to tak hmm.. pewnie Twój organizm tak reaguje :tak:

MADUNIA dobrze, że lepiej już :-) szybko nam wyzdrowiej!

FIUFIU to normalne, że się boisz.. każda z nas się boi :confused2: ale będzie dobrze.. bywaj u nas częściej :tak:

MALUSIOLKA to do cholerki skoro nie wiesz kiedy była owulka to po co Ty się stresujesz? Mało Ci stresów? Ja Ci chyba nakopie do doopki! Czekaj spokojnie na powtórkę bety bo na pewno będzie dobrze!! :-)

DOMI mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę!! :*

KLAUDIA u nas też z tym problem.. tzn ja się boję :zawstydzona/y: z Michałową ciążową miałam wiecznie problemy i zakaz seksu i chyba mi to zostało.. w poniedziałek na wizycie popytam gina i jak da zielone światło to się przekonam bo brakuję ;-)

Przypominam o naszej liście :-) https://www.babyboom.pl/forum/sierpien-2014-f548/lista-sierpniowek-bez-komentarzy-68998/ Jeżeli kogoś nie ma a chce być wpisany do proszę o dane!

reklama
Do góry