reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

bylam wlasnie zmienic wkladke i znalazlam spory skrzep taki.....specyficzny, dziewczyny po stracie powinny wiedziec o co mi chodzi. Nawet sie nie nastawiam ze sie udalo. Jutro jade na AE znowu zeby tylko potwierdzic.
Trzymam kciuki za reszte z was kochane!!! :*

reklama
SynnyGyal, mam nadzieję, że jednak to nie to!!! koniecznie daj znać, czy może jednak wszystko w porządku, bo jeszcze nic nie jest powiedziane! Mam znajomą, która krwawiła przez cała ciążę i ma cudownego synka. A jeżeli jednak faktycznie jest to to co myślisz, to jestem z Tobą :*

Malusiolka, beta jest niska... Ale to jeszcze nic nie oznacza! Trzymam kciuki i koniecznie udaj się do lekarza, albo zrób kolejną betę. Daj znać kochana, co z Tobą :* Głowa do góry :*

Panta86, jeśli brzuch boli Cię ze średnim natężeniem, to tylko się cieszyć :tak:, bo to oznacza, że wszystko jest w porządku. Trzymam kciuki

Synny, Kochana trzymaj się :* &&&&& aby wszystko było dobrze <przytul> U mnie to nie da się myśleć o problemie. Zamykam oczy i cały czas mam przed oczami wynik bety.

jjm, dziękuję :* Rozmawiałam z M i idziemy w poniedziałek do lekarza prywatnie. Jutro na betę, a jak się nie uda, to w niedziele. Po wyniku uspokoję się.

Witam się :-)

Wczoraj beta (33dpo) wynosi 28497 więc chyba wszystko dobrze :-)

MALUSIOLKA ciężko stwierdzić.. jak jesteś pewna, że owulka była 14-16dc to beta stanowczo za mała.. taka beta może być ok 10 dni po owulacji.. może Ci się przesunęła? Ja miałam taką betę:
- 16dpo - 233,50
- 18dpo - 454,90
- 33dpo - 28 497
Nie wiem co Ci doradzić.. leć szybko ba betę! Ale przy ciąży pozamacicznej są silne bóle podobno.. Myśl pozytywnie :*

PANTA tak bolał brzuch i boli do dziś :confused2: podziwiam, że milczysz! Ja powiedziałam mężowi po 3 dniach od testu i ledwo wytrzymałam :-D

SUNNY Słońce będzie dobrze!! :* ale Kochana leż dużo i za bardzo nic nie rób! Trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&& :*

Cześć. :-)

Witajcie SunnyGyal i Violet85! :tak:

Malusiolka mam podobnie, częściej jest mi gorąco.
Ja mam zasadę, że mam lekarkę której ufam i jak mówi, że wszystko jest w normie to jej wierzę... Moje niepokoje staram się przedyskutować z lekarką, a nie szukając w internecie... :sorry: Internet jest nieocenionym źródłem informacji, ale te informacje są różnej jakości. W problematycznej sytuacji informacje w internecie nakręcają mnie negatywnie i dlatego staram się poważne wątpliwości przegadać z człowiekiem.

SunnyGyal
trzymam kciuki, żeby jednak było dobrze... :tak:

U mnie ciut lepiej, gardło mniej boli i mam nadzieję, że do poniedziałku będę już na chodzie...

Malusiolka. Nie czytaj internetów tylko zró betę, najlepiej 3 badania,żeby sprawdzić przyrost. Byc może jednak owu ci się przesunęła. Co do cp. Tu nie ma zasady, że zacznie cię boleć. Ja to przeszłam, nic mnie nie bolało. Pojechałam do szpitala,bo miałam brązowe upławy-w pierwszej ciąży miałam krwiaka więc sądziłam,że to to samo. Bólu nie było. Idz do swojego lekarza, zrób usg. Jeżeli to 7tc,to już wszystko będzie widać, gdziekowlie ta ciąża jest.

Ja nieco ochłonęłam ale nerwy są. Boję się kochnąć,że coś się stanie. Lekarz przepisał mi luteinę dopochwowo 2x dziennie. Nast. wizyte mam 23.12.

Ostatnie dni to dużo myślenia. Zrezygnowałam z naszego wyjazdu. Razem z Jasiem mieslismy 31.12 wyjechać na dwa tuygodnie do Indii do znajomych. Uznałam,że nie bede ryzykować choć kosztowało mnie to wiele łez niestety. ufff

widzę,że część z nas podziębiona., ja tez kaszlę;/ i znowu strach.

cóż. miłego weekendu. My z ludwikiem zostaliśmy sami teraz. jasio wyjechał, wróci w niedzielę wieczorem. oby wszystko było dobrze.

natkusia, nie wiem kiedy miałam owulację (ale przypuszczam), bo nigdy nie mierzyłam temperatury, a ni nie robiłam testów owulacyjnych.

Ma_dunia, sama się nakręcam. Przy poprzednich ciążach, aż tak o tym nie myślałam i też sugerowałam się tylko tym co mi lekarz powie. Ale z drugiej strony większość dziewczyn z forum cały czas o tych betach pisze i o tym przyroście, to się trochę zasmuciłam, że może być coś nie tak. Dlatego też staram się robić cokolwiek, aby nie myśleć o tym :)

fiuufiuu, mogłabym zrobić 3 razy, ale nie mam możliwości. Mieszkam poza miastem i mam do najbliższego laboratorium 15/20 km. A wlec się z dwójką dzieci w taką pogodę w okecje, to mi się nie widzi. Nie jestem wstanie cały czas najmłodszej trzymać na rękach. Muszę uważać na siebie.

Afja, witaj :) Moja śpi raz w ciągu dnia i kładę ją o 12/13-tej. i śpi gdzieś 1h.

Dziekuje dziewczyny :* jestem pewna ze to to, raz juz przez to przeszlam i teraz bylo dokladnie tak samo tylko z mniejsza iloscia krwi i bolu. Smieszne bo po wszystkim brzuch przestal bolec zupelnie i krwawienia tez juz nie ma....
Mialam jechac na to AE dzisiaj ale nie ma sensu bo na scanie ciagle bedzie ciaza i w hcg tez. Pojade w poniedzialek bo teraz nic sie nie dzieje wiec odesla mnie do domu.

Trzymam kciuki za was wszystkie, sciskam mocno chorujace i moze bede do was zagladac czasem ;)

reklama
Witam piatkowo dziewczyny, mam dzisiaj lekki stres przed wieczorna wizyta, dodatkowo okazalo sie ze musze sie pojawic w pracy bo mamy jakas kontrole. Dodatkowo dzisiaj rano mialam lekkie brazowe plamienie... ale doslownie 3-4 kropki... wzielam rano progesteron i poszlam dalej lezec. Poki co cisza, zastanawiam sie czy to plamienie moglo wystapic od tego ze wczoraj sie w zbyt cieplej wodzie wykompalam ?

Sunny ale moze to jednak nie to ? Zawsze nadzieja umiera ostatnia... a jesli faktycznie okaze sie najgorsze to wiedz ze jestesmy z Toba myslami i bardzo nam przykro

Ostatnia edycja:
Do góry